SLAVA LASTA видав домашній альбом

Днями реп-виконавець SLAVA LASTA випустив новий альбом "СОНЯШНИК".

Над майбутнім альбомом репер почав працювати ще в березні, у себе вдома. Виконавець змінив мову лірики, але написання текстів залишилося, на його думку, характерним для SLAVA LASTA.

"Над звуком завжди працюю тільки я, мені ніхто ніколи не допомагає. Звук роблю просто у себе вдома, тож по факту це демо, але сучасною мовою це lo-fi. Sp-404og, mpc1000, flstudio та монітори – ось вся моя "студія", – ділиться виконавець із Неформатом.

 

Початково концепції в цієї роботи не було, але пізніше артист виділив в альбомі тему буденності.

"Цей альбом про буденність. Єдине, що я хотів, щоб він був більш-менш веселим в плані змісту текстів. Бо майже всі українські реп-виконавці стали занадто серйозними, що аж нудними. Я вважаю, що в складні часи дрібка іронії не завадить".

Обкладинку для альбому артист теж виконав самостійно, за основу він взяв герб свого рідного містечка Новомосковська та замінив його назву на назву альбому, а також змінив кольорову гаму.

SLAVA LASTA – реп/хіп-хоп-виконавець із Новомосковська, який читає з 2002 року. Музику артист почав видавати у 2003 році, під іменем LASTA, й нині має доволі розлогу дискографію.

SLAVA LASTA в мережі:

https://www.instagram.com/lastosov/
https://lastarap.taplink.ws/

Фото обкладинки – Instagram виконавця