аппекс презентує новий повноформатник

"Внутрішня Волинь" — це новий альбом українського хіп-хоп виконавця аппекса, що виходить після певної перерви від попереднього дебютного альбому "Юннат" (2020). 

Виконавець, однак увесь цей час залишався активним: випускав сингли та виступав наживо, зокрема, і презентував у серпні цей самий альбом у форматі мелодекламації. За словами аппекса, та "Внутрішня Волинь"  відмінна від оригінального звучання релізу, зате спрямована на чіткіше сприйняття тексту.

 

Сьогодні ж виходить оригінальна версія альбому, яку сам виконавець описує як "трансцендентний детектив".

"Героями цієї історії є люди, які в ході подорожі життєвим досвідом, задаються екзистенційними питаннями сенсу, важливості, різниці.

Героєм цієї історії є також Cуспільна думка, яка застерігає головних героїв та відмовляє їх від намірів. Альбом не спрямований показати жодне твердження негативним чи позитивним. Адже як тільки ми означуємо добро — з’являється зло, значить ми його творимо своїм судженням.

Аналогічним чином в сюжеті працює ще один персонаж — такий собі кастанедівський союзник — Тінь головного героя/героїні, що піддає його/її сумнівам, або навпаки, дає чіткі підказки. Цей персонаж знаходить свій прояв у бездомному псові, що йде слідом втупивши змутнілі від роздумів очі в асфальт.

Композиційно весь альбом являє собою циклічний етап, шматок спіралі, усвідомлений між позачассям та забуттям.

Цей альбом говорить про важливість наміру, внутрішнього вказівника, що веде Тебе у Внутрішню Волинь", — йдеться у пресрелізі. 

До створення альбому аппекс долучив чимало музикантів, серед яких, наприклад, відомий нашим читачам авангардний виконавець Микола Лебедь. У результаті вийшла все та сама, притаманна аппексу, суміш репу, електронної музики та споукен ворду. 

аппекс, він же Віталій Руппельт — це рівненський реп-виконавець, тату-майстер та художник, знаний також своєю участю у знаковому українському хіп-хоп гурті Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та відео, а ще два повноформатні альбоми. 

Насамкінець варто нагадати, що аппекс зараз є також учасником гурту Все до чаю, про який ми писали нещодавно.

аппекс у соцмережах:

https://soundcloud.com/ap2eks
https://t.me/ap2eks
https://www.youtube.com/c/%D0%B0%D0%BF%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%81/featured