примара і whitelope презентують альбом по серії ігор Elder Scrolls

Йдеться про "TES II: Даггерфолл" — другий спільний альбом примари та whitelope, що є продовженням їхнього альбому "TES". Альбом названий в честь другої гри в серії ігор The Elder Scrolls

Альбом містить 7 треків, зокрема фіти з нестором, drimandr, Echteliebe, bankihoi та B,4ZE. До того ж кожен трек супроводжує лірик-відео, що передає його настрій й ігрову, естетику релізу.

Концепцію релізу хлопці побудували на ігровому лорі "TES", але шукали паралелі між історіями ігрових NPC та нашим, реальним світом і своїми думками про нього. 

"Альбом був повністю написаний до війни, але тепер зовсім по-іншому відчувається трек "Ashlands noir", адже в ньому розповідається про зникнення всієї раси двемерів, розповідь ведеться від лиця тих, що вижили та тужать через події, що довелося пережити їхній расі.

whitelope у цьому треці розповідає, що хотів би стати всього лиш вулканом (серцем бога Лорахана в ігровому лорі) на своєму ешлендсі, що його землі вкрилися попелом й перетворилися на непривітну пустку.

В цьому альбомі ми часто звертаємося до богів, задаємося питаннями про плин часу, страждаємо від невідворотності наших доль, записаних у "Древніх Сувоях", та сподіваємося, що в цій історії саме ми є головними персонажами", - йдеться у пресрелізі. 

примара та whitelope є учасниками творчого об'єднання BE₴HKET. Більше про нього та про нові треки іншого його учасника SAKRAL ми писали нещодавно. 

Альбом на стримінгах:

https://album.link/daggerfall

Виконавці у мережі:

https://artist.link/whitelope

https://www.instagram.com/prymarax/
https://soundcloud.com/prymarax