Хонест відволікає від війни побутовими історіями

Реп-виконавець продовжує розповідь про побутові звичні проблеми. Але якщо його попередній сингл "Гроші на вітер" торкався вужчої теми фінансових проблем українських митців, то новий трек "Я їду в транспорті" та історія про відтоптані кроси може відгукнутися багатьом слухачам. 

Хонест продовжує писати треки про соціальні проблеми, що близькі кожному та нікуди не поділися під час війни. 

"Сьогоднішня тема — громадський транспорт (маршрутки, тролейбуси, трамваї і т.д.). Це звичайний опис ситуацій, які часто трапляються з більшістю з нас. Без ніякого негативу, нехай цей приємний та легкий вайб супроводжує вас в дорозі", - йдеться у пресрелізі. 

Зрозуміло, однак, що війна не обійшла й самого виконавця.  

"У день вторгнення в мене якраз був реліз треку "Забігайлівка". Він, до речі, потрапив в плейлист на Spotify "Український реп". Але, звісно, було зовсім не до музики. Перший місяць це точно. Подався волонтерити на кухні та працював на інформаційному фронті, у вільний час, як СММ. Поступово входив у новий ритм, як більшість з нас та повернувся до музики", - розповідає Віталій (Хонест) у коментарі Неформату. 

Зведенням та мастерингом треку займався інший реп-виконавець Shahid. Про його спільний з Хонестом мініальбом, що вийшов у липні, ми також писали

Зараз Хонест має напрацьовані ще кілька синглів іронічного характеру, які планує з часом презентувати слухачам.  

Хонест — псевдонім Віталія Поповича, реп-виконавця родом із Закарпаття, що зараз базується у Львові. Творчий шлях починав з віршів та споукен-ворду, але останнім часом творить у ніші репу. 

Хонест у мережі:

https://instagram.com/honest_tut?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001105163826
https://www.tiktok.com/@honest_tut
https://t.me/xonest
https://www.youtube.com/channel/UC2AvMNJLAKEmIFuGwj2xJhA