Рома Майк видає другий альбом

Нещодавно хіп-хоп виконавець Рома Майк випустив альбом – "New Era", другий у своїй дискографії.

Виконавець працював над цим альбомом протягом року. За цей час до створення "New Era" долучилися Віктор Винник (гурт МЕРІ), Воха, beshket і ХЛОПЕЦЬ.

"New Era" – стилістично витримана робота з відтінками лоу-фаю, ейсід джазу й альтрепу. Музика написана з додаванням живих інструментів, гітар і труб, що допомагає сповна відчути літню ностальгію", – йдеться в пресрелізі.

Зокрема ХЛОПЕЦЬ зіграв партії труби на альбомі, а Арсен Горбач – гітари.

Запис, зведення й мастеринг альбому виконали музичні артисти з різних куточків України.

 

Як каже сам Рома Майк, цей альбом ідентифікує його як людину, яка переймається екзистенційним "хто я?" під час повномасштабної війни в Україні. Окрім того, у ньому міститься багато особистих спогадів музиканта.

"Я запрошую слухача на чай до себе додому. У бесіді я поволі починаю розв’язувати думки, щоб поділитись потаємним, вертаю до того, про що забув, даю собі виговоритись. І в цій спраглій бесіді у нас багато спільного", – зазначає виконавець у пресрелізі.

Раніше на підтримку альбому також вийшло відео на однойменну композицію, створене спільно з Віктором Винником.

Рома Майк – український хіп-хоп-артист, учасник дуету Ешелон. Його дебютний однойменний альбом вийшов у 2021 році. Музикант був співавтором одного з найкращих українських альбомів 2020 року – "Колишні Люди", Ешелон, за версіями низки видань. Також артист був номінований на премію видання Muzvar у категорії New Connect.

Рома Майк у мережі:

https://www.instagram.com/roma_majk
https://www.facebook.com/romamicofficial
https://t.me/romanmic

Фото обкладинки – надав виконавець