Green House випустили мініальбом

Днями хіп-хоп формація Green House презенувала мініальбом "В мирних містах". Він склався сам собою, унаслідок накопичення демозаписів на одну тематику.

Оскільки за назвою Green House стоїть не лише музичний проєкт, а ще й локація, де регулярно бувають різні хіп-хоп і реп-виконавці, там народжується багато музики.

"По суті, я експлуатую музикантів, які до нас приходять провести час. Вони пишуть мені семпли, беки, приспіви. Потім я все це збираю. Через те, що наша студія використовується лише для власних потреб і тусовок, я пишу дуже багато музики", – каже Сергій, учасник музичного проєкту, Неформату.

Окрім створення музики, Сергій також виконує її зведення й мастеринг, а ще займається її просуванням. Так було і цього разу, коли він усвідомив, що з наявних демозаписів вимальовується цілісний мініальбом. 

Слухайте ЕР на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

"Виявилося, що в нас є більше пів десятка треків, які описують життя цивільного під час війни. Декілька треків відпали з тієї причини, що гостьові куплети мають дописати хлопці, які наразі або на війні, або зниклі безвісти", – додає Сергій.

До розробки наявних композицій долучилися Roman Karter, Pasha Schastya й Rimma Raimond, ексучасниця гурту Пающіє труси.

"У треку "Наші Сни" Роман не витягував приспів, тому я попросив Ріму переспівати його. Але врешті ми використали її голос на бек-вокалі й усе зазвучало. Після цього такий трюк ми провернули з треком "Про Нас І Час". Вийшло дуже круто. Там вона прям дала року. До речі, репери часто погано звучать на рокових інструменталах, тому їх треба обов’язково підсилювати професійними вокалістами".

Такою ж ретельною була робота над треком "Янгол", який виконавці змінили до такого ступеню, що з кальян-репу композиція перейшла в похмуру й мелодичну форму.

Тепер Сергій не виключає, що в цього мініальбому з’явиться друга частина, коли деякі музиканти повернуться з фронту.

Green House – хіп-хоп/реп-проєкт із Києва, який видає похмуру й подекуди іронічну музику. Музиканти формації поєднують бумбепове звучання з сучасним й інколи експериментальним. У дискографії проєкту один альбом, один ЕР і низка синглів.

Green House у мережі:

https://www.instagram.com/green.house.underground/
https://www.tiktok.com/@green_house_udg

Фото обкладинки – надали виконавці