Notnow Tunes і Tru Myself запрошують на нічну прогулянку з новим синглом

На початку липня реп-виконавці Notnow Tunes і Tru Myself оприлюднили спільний сингл "Nightflowmotive".

Як стверджують виконавці у пресрелізі, ця композиція є даниною життю, справжній дружбі та новій генерації калуської графіті-сцени, підкреслюючи важливість взаємної підтримки та творчого самовираження.

Реліз доступний на стримінгах

"Цей трек — роздуми над життям під час нічної прогулянки, як я часто роблю. Коли я писав текст, уявляв прогулянку рідним містом, у якому давно не був.

Пісня була створена в першій декаді березня, а це дуже особливий місяць для мене. Коли пережив багато калуських зим, дуже цінуєш прихід весни. Вона завжди дає мені сил і мотивації.

Я дуже радий, що Олексій (ред. — автор проєкту Tru Myself) відразу вловив вайб. Після першого прослуховування його куплету в мене було враження, ніби ми прогулювались і розмовляли в одному просторі, вдома, як колись.

Не скажу, що вкладав навмисне якусь ідею в текст, я просто писав, що думаю, а ідеї вони витікають із нього: живи, аналізуй, роби висновки, не опускай руки, май поруч людей, котрі розуміють тебе", — заявляє Неформату Notnow Tunes.

Зазначимо, що реліз відбувся за участю композитора Миколи Лебедя, який уніс свою джазову лепту саксофонною партією, а також виконавця DJ Shon, котрий використав "Намалюй мені ніч" у виконанні Любові Чайковської.

Сингл "Nightflowmotive"  Notnow Tunes визначає найперше як jazz hop. 

"Я люблю хіп-хоп із того моменту, коли вперше для себе його відкрив одного літнього дня в якомусь 1997 році, і хочу приносити в нього шматок себе та своїх візій.

Я бачив, як розвивався український хіп-хоп за останні 30 років, і тішусь, що він живе й масштабується. На мою думку, це одна із небагатьох сцен в Україні, яка змогла сформувати яку-не-яку, але індустрію навколо себе.

Я завжди намагався сприяти розвитку хіп-хопу в Україні, колись як організатор фестивалю Represent, тепер як бітмейкер Notnow Tunes. Пишу, поки пишеться, живу життя, над чимось думаю — і ділюсь", — додає виконавець. 

Зараз Notnow Tunes працює над ЕP, що знаходиться на стадії мастерингу, а також готує кілька колаборацій із калуськими реперами. Релізи очікуються попередньо у 2024 році.

Notnow Tunes — український продюсер та бітмейкер, учасник калуської формації 03472. Ще підлітком Notnow Tunes захопився хіп-хопом, брістольською електронною сценою та готикою 80-х. Під час навчання в університеті у Львові він розширив свої музичні горизонти, занурившись у такі жанри, як фанк, регі, панк та грайндкор.

У 2010 році він повернувся до рідного міста та зайняв посаду звукорежисера на місцевій радіостанції. Тут він заснував лейбл P.P.B Rec., використовуючи ресурси виробничої студії радіостанції для підтримки місцевих талантів (Ціна Ритму, Izi Surf, Tru Myself, Yamamoto та ін.).

У 2019 році Notnow Tunes переїхав до Берліна, де розпочав свою сольну кар'єру як продюсер та бітмейкер.

Tru Myself — репер, бітмейкер, хіп-хоп-артист із міста Калуш. Сольний виконавець та представник формації 03472. Колишній учасник гурту Ціна Ритму. За словами самого артиста, зараз працює над сольним альбомом.

Більше про Notnow Tunes:
https://www.instagram.com/ntnwtunes

Tru Myself
https://www.instagram.com/trumyself.official