Cybermykola видає сатиричний альбом

Днями хіп-хоп виконавець Cybermykola оприлюднив альбом "Кривавий гопачок". Музикант сповнив його знайомою українцям естетикою й чорним гумором.

За словами музиканта, у його альбомі закодовано власні світовідчуття й бачення українського народу, щедро здобрені притаманним артисту почуттям гумору.

"Я спробував зібрати плейлист першочергово для себе, щоб було що слухати в окопі, де кожен із нас може легко опинитися, якшо ще не там. Усім, кому ці теми близькі, хто розуміє іронію й чорний гумор, цей альбом має сподобатись", – каже Cybermykola в пресрелізі.

На один із треків альбому, "Шабля чує різанину", зробив ремікс електронний виконавець Lostlojic, чим доклався до його популяризації на київських вечірках.

Слова композицій постали на основі сьогоднішньої реальності й тієї, що оточувала музиканта від наймолодших років:

"Із самого дитинства я полюбив естетику алкоголізму й шахтарської діалектики."

Свої перші треки виконавець почав записувати в 9 класі, а видавати – з 2020 року.

"Відчуття, що ти сам створюєш музику, цілий світ, маєш повний контроль і повну свободу дій, тримає мене разом із музикою й досі."

Раніше музикант видавав окремі композиції заради забави, але цей альбом засвідчує системніший підхід виконавця до власної творчості.

Cybermykola – хіп-хоп виконавець із Павлограда, який випускає музику з 2020 року. Наразі в дискографії артиста низка синглів і альбом "Кривавий гопачок" (2023).

Cybermykola в мережі:

https://www.instagram.com/cybermykola/

Фото обкладинки – Instagram виконавця