Ціна Ритму готує новий повноформатник

Український хіп-хоп гурт презентує мальовничий кліп під назвою “Мандри” та заразом анонсує вихід нового повноформатного альбому.

Після нещодавнього кліпу на пісню “Нікуди не йшли” гурт Ціна Ритму випускає чергову відеороботу під назвою “Мандри”, в якій оспівує мальовничі куточки України. Як йдеться у пресрелізі, ця концептуальна відеоробота розкриває важливу проблему екологічної ситуації у світі. А сюжетна лінія, за словами музикантів, нагадує, що в погоні за технологічним процесом та боротьбою за ресурси у вигляді військових конфліктів, людство прагне до самознищення.

Нагадаємо, що події попереднього кліпу відбувались у специфічному бункері, тож синопсис нової відеороботи дає зрозуміти

Водночас музиканти наголошують, що кліп “Мандри” є продовженням сюжету історії попереднього кліпу, що відбувались у специфічному бункері:

"Перша група людей вийшла із бункера. Ми так довго не бачили сонця. Час показав, що не кожен здатний адаптуватися, тому нас так мало. Ми досліджуємо місця, до яких можемо добратись. Триває пошук вцілілих. Зрозуміло одне, це — абсолютно новий дивний світ".

Головну роль у кліпі зіграла Яна Гайдеу.

Один з авторів пісні, репер Довгий Пес, також додає, що до цього треку слухачі будуть повертатися - "вмикати в Карпатах, по дорозі на відпочинок, просто вдома, щоб зрозуміти – пора в Карпати.”

За звук цієї роботи відповідав музичний продюсер та звукорежисер Anton Flash. Зокрема тут ми можемо почути синтезатор та електрогітару, а також відсилку на легендарну композицію "Озовися" у вигляді використаного фрагменту голосу автора пісні — Назарія Яремчука.

Пісня "Мандри" увійде до нового альбому Ціни Ритму, анонс якого слід очікувати найближчим часом. Концептуальний реліз стане продовженням сюжетної лінії у житті персонажів історії.

"Це, власне, те, що ми й називаємо пост хіп-хопом. Технічна естетика та нетривіальне хіп-хоп звучання з дещо холодним "металевим" присмаком", — поточнює у коментарі Неформату один з учасників формації Джонні Дивний. 

Ціна Ритму — це український хіп-хоп колектив, до складу якого входять репери Довгий Пес, Джонні Дивний, Аппекс, а також бітмейкери Wootabi та Jointjay. На рахунку гурту альбоми “СтарYO!” (2013), “Точка неповернення” (2016) та “Вічний Двигун” (2019), а також багато синглів.

Дізнатися більше про гурт:

https://www.instagram.com/priceofdarhythm
https://t.me/priceofdarhythm