Літній реп

Як тільки на вулиці похолодало, Пилип задумався: що ж його гріло ціле літо? Відповідь була очевидною — реп, тож мушу поділитись враженнями та здобутками українських реперів. Вийшло чимало, а я ще й загляну в теплу осінь, яку по праву вважаю літом.

Одним з перших у плеєр зарвався Альпачіно з треком "Пампи".

"Цей трек був написаний на честь кросівок Reebok InstaPump, які сам автор (себто Я) вважаю найзручнішим взуттям. Також я намагався задіти тему нашого самовираження і того, наскільки воно важливе у цьому йобнутому світі", — говорить Чіно.

Потім нагадав про себе Довгий Пес, який влітку видав пісню про сірий колір. Трек теж вийшов сірим, під шум дощу.

Фени дуже довго чекали хоч якусь звістку від PVNCH, тому відео "ДИНАМІТ" відразу облетіло інстаграми всіх голодних. Вуличний кліп про райони своєї Варви, ласкаво просимо до міста.

Київські Тулим видали кліп, вірніше, видав сам Куля, учасник команди. Я не розкриватиму всіх карт, щоб вам було цікаво зайти та проаналізувати самостійно.

Alyona alyona за цей час показала два кліпи, одним з яких став трек з альбому "Пушка". "Велика й смішна" — це відео у стилі виконавиці, адже за нього відповідав DELTA ARTHUR. Приємно дивитись різноманіття локацій, але будьте обережними, щоб вас не укачало.

Другою роботою Альона зачепила серйозне питання булінгу в школах, тобто, кепкування та знущання з окремих дітей. Деколи заздрю лаконічності англійської мови.

Львів’яни Білий Бо та Шершень розповіли, що їх тримає на плаву в ритмах життя. Нова колаборація учасників Братського Кола.

Наступним з’явився кліп "Бомби", де всі учасники, і навіть більше, закликають довбити підлогу танцем.

Спочатку трек, а потім кліп зарелізили відносно свіжі 4К4 Music. "DJUMP" — легка музика, для любителів більше класичного репу. Нікі Мінаж ікнулось.

Потім був трек "Challenge", приспів якого виконує Нємой, як би це дивно не звучало. Старші слухачі точно чули це ім’я.

Івано Франківський бенд Ліра показав нам експериментальний саунд етно-музики з хіп-хопом. Композиція має назву "Лихоліття", а вам доведеться розібратися, чи це ваше.

Вже на початку осені з’явився кліп "Знайdo", від одного з учасників Ліри. Лірик, а це учасник Ліри… Так ось, Лірик розповів нам про пошук роботи та різні причини там не працювати.

Вова зі Львова дуже наполегливо працює над матеріалом, тож відеоробіт у нього вийшло багацько! Почнемо з ранніх, а це "Ти є хто ти є", трек-мотивація для жінок. Скажу як всі: Казка, чи шо?

"Вова послав свою вчительку!" — пише більшість ресурсів. Та ніби ні, ніби цілу освіту в її теперішньому вигляді. Ви що, кліп не бачили?

Basedillaz — об’єднання досвідчених МС, які презентують перший сингл "Flow". Злий реп, якого лишилось небагато.

Аппекс та Трейн зробили лоуфайну колаборацію "Діло практики". Коментують це так:

"А тебе теж втомлюють безкінечні гори мотиваційної літератури? Ми для тебе підготували прямолінійний концентрат."

Cresco запалює нам першу відеороботу. "Полум’я" — це цікава сучасна музика у приємних тонах. Колись ми знали цього МС, як Crazy Lazy, Капітан Смоллетт.

Дуже скоро з’явився ще один трек, який називається "Пульс". "Якщо мої артерії — метро, то мої руки — карти метрополітену", — начитує CRESCO.

Дядя Вова чарує своїх слухачів новою піснею. Луцький виконавець розповідає про відносини, за це його і любимо.

microman x watismi проводять терапію звуком, а ви точно чекали нової композиції цих загадкових персонажів. Як завжди, атмосферно та щиро.

Львівський виконавець Zombo поділився композицією, котра не потрапила до крайнього альбому "Неймовірна простота". Може, просто він так хотів?

"Іnfo Dont Cry" — це все, що мені відомо про виконавця та трек. Давайте просто послухаємо?

Франківські ALTEREGO та D31F з треком "ACTUS FIDEI" зарвались у мій плейлист. Хочу і з вами поділитись.

Ennyday пропонує загуглити його у треці з такою ж назвою. Все що можу додати — посилання.

Львівський репер nemo322 з атмосферною роботою "Заплава". Все, що тобі потрібно знати перед тим, як увімкнеш: агресивно, сіро, качово. Гоу!

Finger Trips та Olive Taud хочуть танцювати у своїй новій колабі. Драйвові мотиви розбавляє контрастом спокійний відеоряд.

Непоганим видалось літо, але маю надію на осінь, пору врожаїв. Скоро кожного місяця доведеться робити підбірки, щоб вони не були довжелезними. І це, напевно, моя ціль, яка залежить від розвитку найуспішнішої музики майбутньої України.  

Пригадати підсумки реп-весни 2019 від Пилипа OG ви можете за цим посиланням.

Neformat.com.ua ©