Цьогоріч Neformat зібрав на благодійних аукціонах понад 142 тисячi гривень

Neformat Family Charity — це серія благодійних аукціонів, яку наше медіа організовує спільно з дружніми гуртами та в партнерстві з фондом Musicians Defend Ukraine, починаючи з травня 2023-го. 

Ідея такої серії виникла у нашого друга та в минулому дописувача Романа Шевченка одразу після того, як почали відмінятись європейські тури наших гуртів. докладніше про це ми розповідали тут.

Наразі ми беремо невелику паузу з аукціонами й традиційно для такого моменту підбиваємо підсумки. 

Востаннє ми звітували по аукціонах наприкінці 2023, і за той період нам вдалося зібрати 141 тисячу гривень. А вже за цей рік результати є такими:

  • ми успішно розіграли понад 30 лотів і сумарно зібрали 142 731 гривню! Кошти перераховували до фонду Musicians Defend Ukraine або ж на "Ватага Bravo-2".
  • чудові вініли Rome, Knocked Loose, Electric Wizard та чимало інших нам традиційно постачали Роман Шевченко та його дружина Дар'я Остапенко..
  • свій мерч та фізносії для конкурсу нам також люб'язно надали Kadaitcha, Kurs Valut, Khors, Guerilla Noir, Of The Wand & The Moon, бренд "Журба", ДК Енергетик, Дмитро Федоренко та низка інших благодійників, серед яких були й переможці інших наших аукціонів.
  • до трійки найуспішніших аукціонів та лотерей увійшли платівки Паліндром "Найліпші питання собі" — 11111 гривень, подвійний вініл Paradise Lost "Draconian Times. 25 Anniversary Edition" — 8 тисяч, та потрійний кольоровий вініл Type O Negative "Life Is Killing Me" — 7212 гривень.
  • окремо варто згадати другу лотерею з бас-гітарами Андрія Печаткіна, яка допомогла зібрати понад 200 тисяч гривень, а також серію лотів від культового гурту Death In June, що й досі триває на офіційній сторінці гурту, де найуспішніший лот наразі приніс 2500 євро на потреби фонду MDU.

За два тижні аукціон продовжиться з новими лотами, тож не перемикайтесь! Нагадаємо:  

  1. Аукціони проходять на нашій сторінці в Інстаграмі щотижня. 
  2. Початкова ставка для більшості лотів — 2 тисячі гривень, мінімальний крок ставки — 100 гривень. 
  3. Лот виграє найвища ставка на момент завершення аукціону. Після підтвердження ставки у переможця є доба, аби переказати донат. 
  4. Всі виручені кошти йдуть у дружні фонди. 

Поки ж Неформат щиро дякує всім дарувальникам, Роману, фонду Musicians Defend Ukraine та, звісно, усім, хто робив ставки на наших аукціонах.

А якщо ви хочете запропонувати свій лот для аукціону, напишіть нам на пошту contact@neformat.com.ua або на наші соцмережі.

Дякуємо, що підтримуєте ЗСУ та українську музику!