Dissolution видають дебютний сингл

Днями козятинський блек-метал гурт Dissolution оприлюднив сингл "the demonic screams torment the soul". Це перший реліз у дискографії колективу.

До видання цього синглу музиканти йшли близько півтора роки, а написали саму композицію за 6 місяців.

"Ми хотіли зробити щось таке, яке ніхто ще не чув у жанрі black metal, нам сподобався матеріал, тож ми почали робити цю пісню", – розповідає Денис, вокаліст і ударник гурту, Неформату.

Уся робота над треком відбувалася в старому гаражі виконавців.

За словами виконавців, умови, в яких вони працювали, були вкрай несприятливими для створення музики. Зокрема вони не мали якісних ударних й іншого обладнання. Із дечим, однак, їм допомогли знайомі. І все це задля того, щоб змінити ставлення людей до блек-металу.

"Ми вкладаємо свої душу, емоції, бажання, щоб створити щось нове, нечуване в цьому світі. [Водночас] ми хочемо передати сенс людської несправедливості й хаосу, донести негатив людський якостей, жорстокість світу й іншій бік віри", – додає Денис.

Учасники гурту надихалися класиками жанру, на кшталт Mayhem, Burzum і Venom.

Dissolution – блек-метал гурт, який заснували ударник Денис Лук’яненко й гітарист Олександр Цивінський у 2020 році, в місті Козятин. У 2023 році до них долучився гітарист Владислав Бігун, із яким колектив випустив перший і наразі єдиний сингл.

Dissolution у мережі:

https://www.instagram.com/___dissolution___/

Фото обкладинки – Instagram