Silvern оприлюднюють перший альбом

Сьогодні блек-метал гурт Silvern представив свій дебютний лонплей – "Stardust Sermons". Музиканти доклали зусиль, щоби той звучав грубо і сиро.

Миколаївський гурт вважає свій шлях до видання цієї музики значним випробуванням. Через початок повномасштабної війни, музикантам кількаразово довелося відкласти й перенести запис альбому, тоді як перший сингл із нього, "Lorn", вийшов буквально за два дні до неї.

Виконавці повернулися до роботи над матеріалом в 2023 році й займалися його записом і зведенням самостійно, задля досягнення сирого й грубого саунду, який вони уявляли.

Альбом вийшов на німецькому лейблі Vendetta Records у цифровому, CD й вініловому форматах.

Silvern називають свій альбом подорожжю, яку відкриває уже згаданий сингл "Lorn" і завершує його наступник "Still Higher than Saviour's Star", який вийшов окремо другим, уже в 2023 році.

"Суть цієї подорожі полягає у відстеженні того, як змінюється сприйняття реальності з боку персонажа внаслідок різних ситуацій, із якими він стикається. Загальна ідея – показати, що не все чорне є дійсно чорним, і не все біле є дійсно білим; що люди це слабкі істоти, які завжди потребують чогось, у що можна вірити. Іноді ця віра дійсно надає сил, а деколи – обмежує і заважає розвитку. Навколо нас існує стільки невідомого, що людству ще належить зрозуміти. "Stardust Sermons" розповідає про взаємодії людей з іншими людьми, природою, релігією, наукою та космосом і, найголовніше, – описує їхні наслідки", – діляться виконавці в пресрелізі.

Нагадаємо, що музиканти з Silvern також дотичні до діяльності іншого українського метал-гурту, Floscule, у якого незабаром теж вийде альбом. 

Silvern – блек-метал гурт, заснований у 2021 році в Миколаєві. Його учасники, імена яких не розкриваються, зібралися разом, щоб реалізувати власні погляди на жанр. Наразі гурт видав два сингли й альбом "Stardust Sermons" (2024).

Silvern у мережі:

https://www.instagram.com/silvern_band/
https://www.facebook.com/silvern.band

Фото обкладинки – надали виконавці