They Came From Visions зняли сюжетний кліп

Сьогодні горор-блек-метал гурт They Came From Visions представляє відео на одну з нових композицій – "Blissful Defeat". Реліз відбувся навздогін їхньому альбому, який вийшов 23 лютого.

Цей кліп – більше ніж візуалізація тексту композиції, а його розширення шляхом поєднання картинки, сенсів і, власне, музики.

Сценарій для цього відео написала подруга колективу Аліна Ларіонова. Вона ж відповідала за монтаж і зрежисувала ролик.

"У цьому відео я хотіла розповісти історію про трьох давніх злих духів, які час від часу, коли ніхто не бачить, навідуються до людей. Їм досі вірно поклоняються, навіть попри холодну та сніжну зиму кожен із них отримує свій дар. Але, побачивши, що в селищі крім них є інші боги, вони скаженіють і вирішують селян покарати. Їх неможливо задобрити. У них не допросишся прощення. Їх можна лише слухатись. Або ні. Але на неслухняних чекає покарання", – деталізує Аліна в пресрелізі.

Зйомки відбулися в Національному музеї народної архітектури та побуту України в Пирогові, який музиканти вважають "ідеальною локацією для сюжету відео".

 

Нагадаємо, що трек "Blissful Defeat" був створений і вийшов у межах нового альбому гурту – "The Twilight Robes". Про перші сингли з альбому ми писали тут і тут. Реліз лонплею відбувся на німецькому лейблі Eisenwald.

They Came From Visions – київський атмосферік / raw блек-метал гурт, який створили троє анонімних музикантів у 2019 році. Їхня дискографія налічує один повноформатний альбом і кілька синглів. Гурт надихається творчістю колективів Yellow Eyes та Wiegedood та фолк-горор кінематографом 70-х років.

They Came From Visions у мережі:

https://www.instagram.com/theycamefromvisions/
https://ffm.bio/theycamefromvisions

Фото обкладинки – кадр із кліпу