Культура:війна. Катерина Войчук (Musicians Defend Ukraine)

Презентуємо останній подкаст із серії Культура:війна зі співзасновницею фонду Musicians Defend Ukraine Катериною Войчук

У спецсезоні подкасту Культура:війна Анаід Агаджанова завітала на музичну конференцію Neformat Music Unity: Рух попри війну, де спілкувалася зі спікерами, відвідувачами та організаторами конференції на культурні та навколомузичні теми. 

Героїня останнього епізоду цього спецсезону — Катерина Войчук, співзасновниця та комунікаційна менеджерка фонду Musicians Defend Ukraine, а також промо-менеджерка артистів-підписантів лейбла kontrabass promo. У цьому подкасті вона розповідає про емоційне виснаження від культурної діяльності, труднощі взаємодії з державними органами, роль музики в особистому житті та в культурному житті суспільства, байрактарщину та інше:

"Усі ті з нас, хто зараз при справах у музичній індустрії, вчились виключно на власних помилках. З одного боку такий великий досвід це корисний скіл, але трошки задовбало жити в історичні часи і хотілося б щоб наступників просто навчили до 20 років тому, що до мене дійшло в 30 на власних помилках. Нам дуже бракує шкіл культурного менеджменту".

Інші подкасти із конференції за цими посиланнями: 

Більше подкастів з серії Культура:війна тут:

Apple Podcasts - https://bit.ly/3JKZaDU
Google Podcasts - https://bit.ly/3rcyHJh