Монолог випустив новий трек та відео

Український хіп-хоп виконавець презентував нову композицію "Бідний бо дурний" та однойменне відео.

 

Біт до композиції створив Макс Spin Symmetry, він також відповідав за зведення та мастеринг треку.

"Концепція треку крутиться навколо людської дурості та наївності. Ми зараз живемо в такий час, коли дуже стали популярні різного роду бізнес-тренінги, коучі та інші інфо-попрошайки, які зі всіх куточків інтернету втирають про "успєшний успєх" та готові за ваші гроші з вами поділитися цими так званими знаннями. Наївні люди замість того, щоби почати дійсно працювати та втілювати свої плани, витрачають на це сміття свій час та гроші, але й далі стоять на місці, а українська народна мудрість "бідний, бо дурний", як на мене, найкраще описує цю ситуацію", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Тарас Немоловський.

Над відео Тарас працював самостійно:

"Я написав сценарій, домовився з оператором про зйомку та попросив знайомих допомогти з реалізацією кліпу, але все сталося не так, як гадалося. Оператор мав лише 2 години на зйомку, знайомі не встигали, тому ми просто зняли відео, де я ходжу й читаю реп. Монтував відео також я. Щоб не було дуже нудно дивитись, я вирішив стилізувати кліп під ретро vhs і додав декілька ефектів", — коментує виконавець.

У найближчому майбутньому музикант планує випустити ще один трек разом із відео та почати роботу над повноформатним альбомом.

Монолог — український хіп-хоп проєкт, створений у 2018 році Тарасом Немоловським. Дискографія поки що нараховує лише сингли.

Монолог у мережі:

https://www.facebook.com/taras.nemo/
https://fanlink.to/dTRr