Вованич Західний випустив новий трек

Український хіп-хоп виконавець презентував сингл "СаМ ІЗ СоБою ВоРоГ".

За словами музиканта, на створення треку було витрачено лише пів години. Запис відбувався в домашній студії автора. Зведення та мастеринг репер робив самостійно.

"У приспіві цієї пісні звучать слова: "Сам із собою ворог, Сам із собою друг". Ідеться про те, що знайти друга дуже важко. З часом розчаровуєшся в людях, навіть друг може стати ворогом, і, як кажуть, "не раз треба берегтись не стільки ворога, скільки свого ж друга".

Коли сам на сам із думками, що все як нескінченний лабіринт і треба вибратися з нього, то шукаєш вихід щодня. Часто буває так, що сам себе руйнуєш своїми ж думками, убиваєш себе песимістичними настроями, тому й "Сам із собою ворог".

"Сам із собою друг", тому що сьогодні покластись можна лише на себе, тому що створюємо ми себе самі. Зняти маски перед світом не хочеться, бо люди не цінують душевності, на превеликий жаль", — розповів у коментарі нашому виданню Вованич Західний. 

У найближчому майбутньому вованич західний планує і далі створювати треки.

Вованич Західний — український хіп-хоп виконавець, також відомий як ХтОсЬ із Заходу. Дискографія нараховує чимало синглів. Повноформатних релізів поки що немає.

Вованич Західний у мережі:

https://soundcloud.com/3axidnuy