Денні Дельта випустив два нові сингли

Луцький реп-виконавець за останній місць випустив два нові треки — "Коротко" і "Пінт".

"Із теперішнім темпом появи інформації випуск повноформатних альбомів для виконавця з обмеженим ресурсом (гроші/зв'язки) — це порожня трата сил і часу. Вирішив дозувати матеріал, збільшивши частоту релізів. "Коротко" і "Пінт" — перші плоди такого формату творчості. Тому і так кардинально відрізняються. Щоб говорити з людьми про різне.

"Коротко" — це логічне продовження "Кухонного", побудоване на дорослішанні персонажа. Бурхливі рефлексії та дитячі переживання швидко випалюють нас зсередини. Не лишається нічого, окрім сухого, черствого зображення дійсності. Це перша повноцінна співпраця з Improvise Beats після спонтанного "Цекало", про який досі прилітають захоплені відгуки", — розповідає Денні Дельта. 

"Щодо "Пінту", то наш жанр часто звинувачують у надмірній зануреності у внутрішню кухню, що автоматично відсікає стороннього слухача, але я давненько цим не грішив. От вирішив виступити зі стислою доповіддю перед партією", — додає виконавець.

Пісні можна послухати та завантажити на SoundCloud, а також вони доступні на усіх популярних стримінгових платформах.

Записом і зведенням обох треків займалася студія Обісраться Запис.

Денні Дельта — луцький реп-виконавець, відомий своєю сольною творчістю, а також участю в гуртах Лезо, DLF Squad, Аромотерапія; є учасником об’єднання #ГАББЛ. На його рахунку повноформатні альбоми "Синхронізу!" (2013), "При5" (2016), "Навиджу" (2018) та ряд синглів. 

Денні Дельта у соцмережах:

https://soundcloud.com/d_d3lta
https://www.facebook.com/deltazaurus
https://www.instagram.com/gorealkapapi/
https://twitter.com/abro_cadabro