MYHVR дебютував на лейблі DEEPSWARMING BLOODMAGIK

Днями у мережі з'явився дез-метал/грайнд альбом MYHVR "Infected By Life Itself"

Він вийшов за підтримки лейбла DEEPSWARMING BLOODMAGIK — відносно молодого лейбла, який заснували Єгор з Mulyfication та Матвій, колишній ударник гурту Цемра

"Ми з ним задіяні у багатьох гуртах та проєктах, тож ми зареєстрували один акаунт замість перспективи кожного разу створювати новий. Планували здебільшого дійсно поширювати свою музику та найближчих друзів, але ми завжди "за" підтримати ще молодші команди. "DIY 4 life", як то кажуть. Якщо буде сенс розширюватись, то підемо і на цей крок", — розповів у коментарі Неформату Єгор.

Датою заснування DEEPSWARMING BLOODMAGIK можна вважати 2021 рік. На акаунті лейбла вже вийшли релізи згаданих Mulyfication, про мініальбом яких ми писали  детальніше, а також  Her Pale Skin і найновіший MYHVR (ред. Міхур).

MYHVR — це черкаський ван-мен бенд давнішнього приятеля Єгора. Той не був багатослівним, але зазначив, що його альбом "Infected By Life Itself" є результатом браку роботи то розваг. 

"Звернувся до мене після релізу Муліфікації та попросився просто поширити його альбом, котрий є здебільшого приколом та водночас знаком поваги олдскульним бандам, котрі ми з ним однаково полюбляємо. Я записав гітари, бо він грати не вміє. А все інше — робота Андрія Припяті", — додає музикант. 

"Дужий саморобний смерть метал/грайнд. Урчання та гарчання в дусі банд сирих та примітивних банд з часів самого початку становлення жанру в цілому, кінець 80-х, початок 90-х. Примітивний звук, проте вигадливо, не без фантазії", — так описав цю роботу на своєму Телеграм-каналі "Шо, так Важко?" добрий знавець металу і наш колишній рецензент Олександр Стадніченко. 

Слідкувати за новими релізами лейбла DEEPSWARMING BLOODMAGIK можна тут:

https://www.instagram.com/bldmgk_ua/
https://bldmgk.bandcamp.com/