Swarmhole дебютували із синглом

Нещодавно дез-метал гурт Swarmhole видав свій перший сингл "Rotten King".

Як зазначають учасники, ця композиція має абстрактну лірику, яка, тим не менш, пов’язана з подіями, що відбуваються сьогодні в Україні.

"Назва пісні – це збірний образ того негативу, який сидить у людині та впливає на її вчинки та світосприйняття. Узагальнений посил пісні в тому, що людина це не щось погане чи хороше, а лише результат її вибору, її особистісної еволюції", – діляться виконавці із Неформатом.

 

Початково сингл вийшов на YouTube-каналі SLAM WORLDWIDE, та наразі він доступний на всіх великих стримінгах: Spotify, Apple Music, Deezer, etc.

Проілюстрував композицію український художник RecreanAzaza, відомий у вузьких колах.

Тепер Swarmhole працюють над розширенням своєї дискографії, тож варто очікувати на їхній повноформатний альбом. Також у листопаді відбудеться перший виступ музикантів, до якого вони вже готуються.

Swarmhole – київський гурт, який почав свій шлях у 2019 році й характеризує свій стиль як slamming death metal. Заснував його Павло Шкодяк, басист Schizogen, до якого потім доєдналися Сергій Сурков (Violateress, Шелест запахів) та Микита Драговоз. В дискографії музикантів нараз дебютний сингл "Rotten King".

Swarmhole в мережі:

https://www.instagram.com/swarmhole/

Фото обкладинки – Instagram