Detestor презентували новий трек

Український blackened deathcore гурт презентував новий трек "Bloodline".

Трек був створений Олексієм Бондарем, сонграйтером та гітаристом Detestor ще у 2017 році для вже неіснуючого гурту Bugs Live In My Bed.

За словами Олексія, цей трек про Присутність Луни, фінального боса з відеогри Bloodborne:

"У тексті йдеться про те, що головний герой знаходиться уві сні, в якому відбувається вічний кошмар та полювання на нежить. Головний герой — це мисливець, який очищує місто від зла. Щоб покінчити з цим жахом, він у кінці свого шляху має принести себе в жертву та прокинутись у реальному світі, де всього цього жаху немає, або ж провести деякий ритуал, завдяки якому головний герой зустрічає господаря цього сну, а саме — Присутність Луни, ту саму тварюку із тентаклями на голові, яка маніпулювала всіма мисливцями сну, щоб вони вбивали та приносили йому жертви, завдяки яким, Присутність Луни наповнявся життям та силою.

Якщо шукати якийсь глибокий сенс, обходячи сюжет гри, то лірика про те, що в людей завжди є вибір: чинити справедливо та розумно, або творити жахливі речі, завдяки яким ти прийдеш до будь-якої влади".

На обкладинці зображений той самий фінальний бос Bloodborne — Присутність Луни. Розробленням та дизайном займалися художники із Kurzin Art.

У найближчому майбутньому Detestor планують зайнятися зніманням відео та завершити роботу над альбомом. Олексій Бондар трохи розповів нам про нього:

"Альбом планується концептуальний та буде розповідати історії негативних персонажів, антигероїв, псевдобогів, буде розкривати теми окультизму та про інші "темні душі", які будуть переказуватись із різних відеоігор, фільмів, серіалів, та навіть аніме. Альбом буде дуже важкий, страшний та атмосферний".

Detestor — blackened deathcore гурт створений у листопаді 2019 року колишніми учасниками Bugs Live In My Bed, Emilia, Infected Swarm та The Ballade About. На рахунку колективу, поки що, два сингли: "Bloodline" та "Soul Devourer", останній записаний спільно з ексвокалістом Lorna Shore та Signs of the Swarm — Cj McCreery.

Склад гурту: 

  • Микола Семеренко — вокал
  • Олексій Бондар — музика, гітара, лірика
  • Ігор Корчєв — бас
  • Віктор Літвінов — ударні

Detestor у мережі:

https://www.facebook.com/DetestorMetal/
https://www.instagram.com/detestor_band
https://detestor.bandcamp.com/