yrstruly випустив кілька нових синглів

У квітні проєкт Нікіти Огурцова (Phooey!), випустив два сингли "Дураки/Жаль" та "Гвоздь/Я смогу всё принять", відповідно, що повинні увійти у його четвертий альбом "IV".



Все, що виходитиме у цьому році в рамках Yrstruly, від створення та запису музики до зведення, мастерингу та роботи над обкладинкою робиться особисто творцем проєкту Нікітою Огурцовим. В основі роботи над обкладинками — фрагменти із французьких журналів GEO 90-х років та мінімалістичний підхід.

"Все записую на ноутбук, в Ableton, водночас, я використовую аналогову послідовність ефектів під час запису, що складається із дешевих препідсилювачів Fredenstein, компресора та еквалайзера Klark Teknik, плюс я використовую з десяток гітарних педалей.
При зведенні використовую декілька плагінів, але намагаюсь сильно не "вилизувати" звук", - розповів у коментарі нашому виданню Нікіта.

А от пісні на релізи музикант розподіляє не за звучанням, а за їхньою тематикою. 

"Підбираючи пісні для синглів, я використовував неортодоксальний підхід, де головним критерієм була тематика пісень, не їхня якість. Тобто перший сингл "ДУРАКИ" складається із двох пісень про головну проблему людства. Другий "ГВОЗДЬ" - це пісні про насилля та залежність.

Натхнення для всіх пісень з альбому "ЧЕТЫРЕ", як би це типово не звучало, я черпав через свій життєвий досвід — починаючи із дитячих переживань: батьки, розлучення, сімейне насилля, смерть всередині родини; і закінчуючи тим, що відбувається у світі протягом останніх років", - додає музикант.

Обидва сингли увійдуть до майбутнього "аутсайдер-панк, 25-хвилинного, магнум опусу "IV", над котрим Нікіта Огурцов працює з листопада минулого року. Це буде четвертий повноформатний альбом виконавця у цьому році. У 2020-му музикант планує випустити ще 8 альбомів та, за словами самого ж Нікіти, "зробити їх різноманітними у звуковому плані, адже у композиторському вони вже готові та відрізняються один від одного тільки тим, що були створені у різний період з 2012 до 2020 року".

"Ідея мого 12-альбомного проєкту "Screaming Into Nothingness" у тому, щоб метафорично стерти себе у попіл у намаганні створити найкрутішу музику, на котру ти тільки здатен. абсолютний diy, й плювати на те, що цьому не приділяється увага ззовні, плювати, що думають інші, ти просто кричиш у ніщо", - зазначає музикант. 

Сингли вийшли на власному лейблі Нікіти Огурцова I'm Starving Records.

yrstruly — проєкт Нікіти Огурцова, відомого за своїм проєктом Phooey!, був створений у 2017 році. Назва проєкту створена за персонажем книги Девіда Фостера Воллес "Infinite Jest". На його рахунку три повноформатні альбоми. Що стосується жанру, то, за визначенням самого з Нікіти, він ставиться до них, як Девід Боуї орієнтувався в 70-ті — "змінюю на кожному альбомі, маю до них дослідницький інтерес".

Нагадаємо, проєкт Phooey! не діє по суті з 2016 року, коли вийшов його останній мініальбом "for j".

I'm Starving Records у мережі:

https://phooey.bandcamp.com/album/ii-2
https://www.facebook.com/ImStarvingRecords/