Cherry-merry готують альбом

Після тривалого мовчання миколаївський інді-рок гурт повернувся до діяльності з новим лайвом. 

На 2020 рік Cherry-merry підготували чимало релізів, що восени зіллються в один альбом, який музиканти називають "переосмисленням самих себе". До лонгплею увійдуть випущені раніше сингли "Cooca Coolah" і "Fever Time", які побачили світ завдяки співпраці з саунд-продюсером Сергієм Любинським (KNOB) та його студією Revet Sound. Запис решти альбому відбувався на студії Istok, під керівництвом Алекса Крамера, а іноді спонтанні сесії проходили просто у репетиційному підвалі гурту.

Першим анонсом альбому стала його студійна лайв-презентація, знята відомим концертним фотографом Ігорем Фоміним на вже згадуваній студії Istok. Запис відбувався наживо, за пультом були Алекс Крамер і Нікіта Мекалін, а зведенням займався гітарист гурту - Артемій Денисенко. До відео увійшло 3 треки: "13", "Acid Blood" та "Cooca Coolah".

"13" з перших секунд нагадує похмурі фільми Гая Річі. Це історія чувака, який завжди все робить попри звичні суспільству правила. Йому нічого втрачати, він вільний і безстрашний.

"Acid Blood" - це крик людини, що має бути почутою. Неприйняття байдужості та лицемірства, від яких вже у жилах кипить.

"Cooca Coolah" - сатира на залежність людей від брендів, їх безпомічність перед обличчям тотальної глобалізації та нав'язування трендів. Народилася на кухні під колу з віскі, звідки й отримала свою назву", - йдеться у прес-релізі гурту. 

Cherry-merry - миколаївський інді-рок гурт, заснований 2010 року. На його рахунку один ЕР, лонгплей, декілька синглів і багато відео. Хлопці виступали на багатьох фестивалях, серед яких Faine Misto, ZaxidFest, Woodstock Ukraine, Respublica, CXіD Рок тощо. У 2016-2018 роках відкатали 2 тури Європою, посіли друге місце у Всеукраїнському етапі конкурсу Global Battle of the Bands.

Cherry-merry у мережі:

https://www.facebook.com/cherry.merry.official/
https://www.instagram.com/cherrymerry_band/
https://www.youtube.com/channel/UC7EPGm5sB66SIENLnhZsGyg
https://soundcloud.com/cherry-merry