ТОП-5 psychobilly релізів 2019 року від Стасона (The Troubled)

Завершуємо нашу рубрику тематичних топів українських музикантів і сьогодні маємо два останні матеріали. Ось 5 сайкобілі релізів 2019 року від Стасона, редактора телеграм каналу "Під входом" та гітариста The Troubled.

Raygun Cowboys – Bloodied But Unbroken (Canada)

Мій топ цього року – це шалено драйвовий і надзвичайно розважальний рок-н-рольний альбом від канадського майже біг-бенда Raygun Cowboys. Гурт у форматі класичного сайкобілі павер-тріо (гітара, контрабас, барабани) додав духову секцію з труби, тромбону та саксофону і збудував міцну стіну звуку на музичній основі зі знайомих сайко-ходів з домішками панківських воу-воу розспівочок. Класні пісні, бадьорий настрій, потужна енергетика – рецепт однозначного успіху!

 

Garbage Bags – You stink EP + Live, Smelly & Drunk (Belgium)

Перевидання двох EP у форматі одного альбому на хвилі зловленого гайпу. Один з найцікавіших молодих гуртів, що продовжує примітивістські та гаражні традиції The Cramps і шанує сайко-класику ранніх The Meteors і Demented Are Go. За зовнішній вигляд від мене, фаната Кремпс, великий плюс!  Хлопці та дівчата знають, що роблять.

 

The Minestompers – Porno Mags & Body Bag (Germany)

Другий альбом німецького колективу вийшов цікавішим і стилістично витриманішим, ніж попередній. Менше панку, більше сайко! Найбільше мене підкупила зі смаком використана бас-гітара. Реліз Crazy Love Records.

 

Screamers & Sinners – Hypnosia (Spain)

Ще одне сайкобілі з дудками та ще один реліз Diablo Records! Прикольні чуваки з Країни Басків, які співають частково англійською, частково баскською, а я дуже поважаю такі прояви національної ідентичності. Альбом звучить фірмово завдяки продакшну від Дойла, пісні хітові, хуки чіпляють, ноги самі несуть танцювати! Котировочки пішли вгору.

 

6 Feet Down – Dead Men’s Revolution

Крутезний альбом від французького тріо, який аж залетить шанувальникам важчого звуку у сайкобілі! Усі елементи стилю вміло збережені і єдине, чого не вистачає, це додаткових пісень, які могли б на повну розкрити потенціал цього прикольного гурту.

 

У сайкобілі на рік виходить дуже мало релізів вартих уваги, тому буде просто злочином оминути альбоми, які мені особисто не зайшли, але мусять знайти свого слухача серед шанувальників жанру:

  • Degenerated – Degeneradiation – Крутий альбом, у якому є все, що треба – шльоп-контрабас, плім-гітара, крейзі-вокал й усе інше, однак мені не вдалося піймати хвилю, яку заряджають хлопці.
  • Thee Scarecrows AKA – THE GREAT ROOK N CROW SWINDLE
    Дяді шарять. Любителям сайко з кантрі-мотивами має сподобатись.
  • Celtix – So Nice To Be Wicked
    Перевидання старої платівки 1997 року. Крутезний must listen реліз, щоб знати матчасть!

 

Інші статті серії тут: https://www.neformat.com.ua/rubrika/top-5-inozemnih-reliziv-2019

Neformat.com.ua ©