Завершення диптиху The Troubled

Київський psychobilly гурт презентував композицію "Beast" та однойменне лірик-відео.

 

Запис відбувався на столичній студії Істок під керівництвом гітариста Hellfire Sox Олександра Хелфаєра. Обидва треки, включно з випущеним раніше синглом "Hellfire", The Troubled записували одночасно. Трохи більше часу зайняло зведення-мастеринг і особливо підготовка лірик-відео, тому пісні й були випущені окремо.

"Цей трек про втому від людей, колег, дебілів у соцмережах, конспірологів, експертів, бюрократів, політиків, мєнтів, побуту, роботи, новин, епідемії, карантину, нестачі грошей, клятих телефонів на концертах, непроханої уваги та вторгнення в приватну територію", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Стен.

Над лірик-відео працював ударник гурту Сергій Ярко, який приєднався до команди минулого року, і, до слова, це перший реліз The Troubled, записаний уже разом з ним. Окрім того, у цій пісні контрабасист гурту Антон Шкіпер уперше співає на бек-вокалі.

У найближчому майбутньому гурт планує робити більше відеоконтенту, зокрема зняти кліп на цей або попередній сингл "Hellfire", і це буде перше музичне відео за 6 років існування The Troubled. Також колектив працюватиме над матеріалом для альбому і сподівається, що вакцинація дасть змогу турити вже наступного року. 

За посиланням ви можете ознайомитися з рецензією на дебютний альбом гурту "Spacing Away". Окрім того, на сайті є матеріал про 10 знакових українських сайкобілі та рокабілі гуртів, де фігурують The Troubled.

The Troubled — київський сайкобілі гурт, заснований у 2014 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два ЕР та низку синглів.

The Troubled у мережі:

https://thetroubledpsycho.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/
https://www.youtube.com/channel/UCWf8oKxE-ns-NuUuUhgdAdw
https://soundcloud.com/user-767588113