Lacrimorphosis випустив альбом середньовічного данжну

Останні два місяці 2023 року видалися плідними для проєкту Lacrimorphosis, що у своїй творчості балансує між данжн синтом та блек металом.

У листопаді з невеликою перервою проєкт презентував одразу два повноформатники, але у цій новині ми б хотіли звернути увагу на грудневий альбом "Elven Book" з меланхолійним середньовічним вайбом. 

"Це більше як середньовічне фентезі, ніж як якісь історичні події, конкретного нічого немає, а чому? Тому що середньовіччя цікаве, яке б воно не було, реальне чи ні, на відміну від сучасного світу", — розповів у коментарі Неформату творець проєкту 

Музикант також розповідає, що зазвичай просто трансформує свої емоції у музику, "на випадок, якщо люди слухатимуть, щоб, можливо, вони розуміли, як я почуваюся".

Lacrimorphosis додає, що надалі, імовірно, робитиме наголос на Raw Black metal, і це якраз підтверджує так само грудневий, але вже блековий сингл "Frigid Tremor".

Lacrimorphosis — це сольний проєкт, що балансує між данжн синтом та блек металом. Активну діяльність розпочав у 2023-му і наразі має в дискографії демо, сингл і три повноформатники.