Отець оприлюднили новий сингл

Сьогодні метал-проєкт Отець випустив сингл "Лінза". У ньому виконавці продовжують філософські міркування щодо взаємовідносин людини й Всесвіту.

Музиканти працювали над цією композицією впродовж двох місяців. Усе почалося з частинки рифу, яку написав Владислав, автор музики проєкту й постійний його учасник.

"Музично здається, що [наш] гурт остаточно сформував свій стиль серед рок-музики, театралізованого вокалу та інтимного саксофону", – пишуть виконавці в пресрелізі.

Вокал музиканти накопичували на студії Романа БондараLizard Audio. Але зведення й мастеринг синглу цього разу взяв на себе Владислав.

Текст пісні був навіяний роздумами Владислава, як і в попередніх релізах. А лінза, в назві й ліриці синглу, символізує "уламок крижаного серця, котрий використовується як лінза".

Обкладинку альбому виконала Тетяна Суслова, яка тривалий час співпрацює з гуртом. 

За словами музкантів, зараз вони налаштовані на продуктивну роботу.

"Маємо намір дуже плідно попрацювати до осені – ще є шо сказати, і восени буде дуже крупна подія з культовим клубом Otel’", – ділиться Володимир із Неформатом.

Також музиканти зараз завершують ще один новий трек і паралельно працюють над альбомом акустичних версій своїх пісень.

Отець – проєкт вокаліста Володимира Ямпольського (Донор, ex-bojevilla) та людини-оркестра Владислава Жильцова (Small Depo, ex-Арлет), що випускає музику в жанрі метал/металкор. Формацію музиканти заснували приблизно в 2020 році, в Білій Церкві, а перші їхні сингли з’явилися вже у 2022 році.

Отець у мережі:

https://www.instagram.com/otets_rock/

Фото обкладинки – надали виконавці