Sick Solution, True Tough і Mordox видають спільний сингл

Сьогодні метал-гурти Sick Solution, True Tough і Mordox разом представляють новий сингл "Ghidorah". Той знову оповідає про вигадане суперсильне створіння й увійде до нового альбому Sick Solution, який очікується восени.

Напередодні виходу свого найпершого альбому, Sick Solution переглянули чеклист своїх попередніх задумів, серед яких уже довго був цей фіт:

"У нас була дуже давня мрія фітанути саме з Дімою Шпортом, гітаристом True Tough, на вокалі, та з Mordox, адже вважаємо нашу трійку найкачовішими лайв-гуртами сучасної метал сцени", – діляться Sick Solution у пресрелізі.

Самі True Tough і Mordox сказали, що завжди вважали цю співпрацю лише питанням часу. Урешті музиканти стали не просто запрошеними гостями, а повноцінно доклалися до створення композиції.

"Після прослуховування [наявного матеріалу], ми вирішили внести деякі корективи в інструментал тієї частини, де ми зʼявляємося, щоб це був не прості фіт заради фіта, а спільний трек. Ми впевнені, що слухачі будуть задовлені міцним брейкдауном, який випускає на волю Короля Гідору", – колективно заявили учасники True Tough і Mordox.

Нагадаємо, що Sick Solution і True Tough уже випускали спільну композицію. 

Тематична оболонка треку тісно переплетена з попередніми релізами Sick Solution, як-то сингли "GODZILLA" й "King Kong", адже відкриває нове створіння в колекції виконавців.

"Настав час вийти найнебезпечнішому монстру – Королю Гідорі, і хто, як не наші друзі можуть вгрузити брутальної подачі і жесті цій пісні. Музично та тематично пісня продовжує нігілістичний та темний концептуальний зміст нового альбому", – розповідають Sick Solution.

Оскільки Король Гідора має три голови, кількість учасників фіту посилює цей символізм. Водночас ним усе не обмежується – пісня містить серйозне послання.

"Людство виснажило нашу планету своєю злістю, жадібністю та руйнуванням настільки, що залишилось дочекатись правосуддя у вигляді демона Гідори, який завершить людський цикл існування прямо тут і зараз".

Нагадаємо, що це вже четвертий сингл із анонсованого альбому, а раніше ми писали про сингл "Сколопендра". Згаданий альбом вийде вже в жовтні.

Sick Solution – вінницький хардкор/металкор гурт, заснований у 2016 році. Учасників надихали команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив свій дебютний чотиритрековий EP і з тих пір видали ще низку синглів. У 2022 році Sick Solution були обрані найкращим метал-колективом за версією The BUMA.

Sick Solution у мережі:

https://facebook.com/SickSolution
https://www.instagram.com/sicksolutionhc/

Фото – Максим Лавренчук