Casa Ukrania проводить благодійну лотерею

Одеський дарк-фолк гурт віддає власні музичні інструменти задля допомоги локальній ініціативі "Наші ноші". Долучитися до лотереї може кожен охочий. 

"Виробництво м’яких евакуаційних нош одеським осередком "Демократичної Сокири" триває вже понад рік, і ми дуже вболіваємо за цю ініціативу від самого початку, за можливості підтримуючи її гонорарами з наших благодійних проєктів. Ці ноші мають безліч переваг: вони дуже міцні, зручні, компактні, багатофункціональні, постійно покращуються, згідно з відгуками парамедиків, плюс дуже недорогі у виробництві (приблизно 1000 гривень на один екземпляр), але кожна така одиниця реально здатна врятувати чиєсь життя.

На жаль, як і з багатьма локальними проєктами, ініціативі не вистачає медійного охоплення, відповідно, фінансування, і нам дуже хочеться це виправити в міру наших можливостей.

Сьогодні ми хочемо заохотити наших слухачів задонатити на виробництво в обмін на приємні подарунки від гурту, але також звернути увагу громадськості, що на сайті ініціативи завжди можна підтримати будь-який із поточних запитів від конкретної бригади або ж замовити і профінансувати виробництво нош для будь-якого іншого підрозділу", — розповідають учасники гурту в коментарі Неформату. 

Задля підтримки ініціативи музиканти організували благодійну лотерею, учасники якої можуть претендувати на дуже особливо подарунки від гурту: 

  • 1 місце — дві хроматичні сопілки часів перших трьох альбомів гурту (сопрано/до, пікколо/фа). Сімейні реліквії, які послужили записам та виступам Casa Ukrania і не тільки, а тепер настав час передати їх у нові дбайливі руки.
  • 2 місце — губна гармоніка Fender/до, часів другого альбому, коли музиканти активно працювали з акустичними інструментами. Практично нова, в оригінальній комплектації.
  • 3 місце — хороший робочий варган класичної конструкції, що бачив і записи, і трохи живих виступів на ранньому етапі творчості Casa Ukrania.

Аби стати учасником розіграшу, слід задонатити мінімум 100 гривень на Монобанку гурту та надіслати скріншот в особисті повідомлення колективу.  Чим більший донат, кратний 100, тим більше квитків і, відповідно, шансів на перемогу отримає учасник. Наразі на банці гурту зібрано вже майже 10 тисяч гривень. 

Лотерея триватиме орієнтовно до 20:00 17 червня, розіграш відбудеться за допомогою рандомайзера.

Дізнатися більше про творчість гурту
та їхній останній альбом "Habal Garmin" (2022) ви можете за цим посиланням 

Casa Ukrania – одеський дарк-фолк/ембіент/тріп-хоп дует, який виник на початку 2015 року. Його дискографія налічує чотири альбоми та кліп на композицію "The Path".

Casa Ukrania в мережі:

https://casaukrania.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/casaukrania/
https://www.facebook.com/casaukraniamusic/
https://www.instagram.com/casaukrania/