Friedensreich випустив альбом роздумів

Наприкінці серпня електронний виконавець Friedensreich видав новий альбом "AXX".

Робота вийшла на жанровому лейблі Corridor Audio.

Всі композиції для цього альбому виконавець записав в межах двох тижнів, а працював над ними на своєму модулярному синтезаторі – найшвидший спосіб висловлення думок для Friedensreich.

"Це був кінець весни і ми з моїм сином дуже часто прогулювались лісом, це наштовхнуло на нові, або, може, старі роздуми", – ділиться виконавець із Неформатом.

Саме з них й почалося зародження майбутніх мелодій, які музикант об’єднав темою страху.

"Я б сказав, що основна тема запису це страх, але через призму його природності. В найпершу чергу, людський споконвічний страх перед природою, він є складовою поваги до неї. Це був і є один з драйверів розвитку людини за всю історію. Звісно, є інші, у тому числі й значно менш приємні особливості людської свідомості, але страх перед природою є частиною самої природи людини. Точніше, з моєї точки зору, це описано у маніфесті для релізу".

Згаданий маніфест доступний для прочитання на сторінці альбому в Bandcamp, так само як і обкладинка авторства Corridor Audio доступна для ознайомлення там.

Friedensreich – модульний проєкт музиканта Микити Грязнова, який займається музичним продакшеном вже близько двадцяти років. Останнім часом музикант захоплюється модулярним синтезом та є співзасновником ком’юніті Modular.ua. Дискографія нараховує два повноформатних альбоми, декілька спільних робіт та участь у компіляціях.

Friedensreich в мережі:

https://www.facebook.com/friedensreich26
https://www.instagram.com/friedensreich26/

Фото обкладинки – Instagram виконавця