Ginger Snap5 видав свої сингли одним альбомом

Днями електронний виконавець Ginger Snap5 видав альбом синглів під назвою "Make Me Bad".

Виконавець склав до купи свої минулорічні та цьогорічні сингли, в яких він нещодавно віднайшов дещо спільне.

"Переглядаючи те, що наробив, можу сказати, що кожен трек то, певною мірою, як заклик до дії, хоча на початку цього геть не планувалося," – розповідає Роман Сорока, єдиний учасник проєкту.

Більше того, коли музикант почав упорядковувати музику в гармонійній послідовності, то виявив, що вона перегукується із цьогорічними подіями в Україні.

Назва для цього альбому характеризує його загальний настрій, який, утім, не був обраний заздалегідь.

"Коли почав думати про назву, а це не завжди просто, то планувалося щось типу "bad album" чи "bad songs", не в плані якості, а вплані як "baaaad boi" тощо. Але потім усвідомив, що все перед моїми очима – "Make me bad" повністю відповідає моєму бажанню і настрою треків".

Наразі музикант взяв паузу, аби відпочити від виснажливої роботи над своїми попередніми релізами.

"Справа в тому, що на початку літа, після релізу "Zaida", я сів збирати альбом і усвідомив, що минулорічні трекі звучать трохи слабше ніж останні, або взагалі вибиваються з того “звучання” альбому, яке я собі бачив. І все, що планувалося на 2 тижні максимум, типу підбити рівні треків і трохи еквалізації, перетворилося на 2.5 місяці важкої роботи по переаранжуванню багатьох партій, заміни тих чи інших моментів".

Тим не менш Роман вже має ідеї для майбутніх треків й лише стримує себе від того, щоб почати над ними працювати.

Ginger Snap5 – одеський бігбіт/брейкбіт проєкт, який заснував музикант Роман Сорока у 2002 році. Дискографія музиканта доволі різноманітна: багато його альбомів виконані в різних жанрах – індастріал, дарк-електро, ф’ючер-поп, ретровейв.

Ginger Snap5 у мережі:

https://gingersnap5.com/
https://www.facebook.com/gingersnap5music/
https://www.instagram.com/gs5pics

Фото обкладинки – надав виконавець