Жодного сатанізму та суїцидалу: Ezkaton анонсували вихід нового альбому

Днями блек-метал гурт Ezkaton випустив промоматеріал "In Memory of People" для оголошення про вихід нового альбому "To Those Who Fell". Він очікується 22 лютого й вийде на шведському лейблі The Wild Hunt.

Спочатку центральною темою релізу мав стати постапокаліпсис, але в процесі роботи над альбомом дещо змінилося.

"У деяких піснях я намагаюся зазирнути в майбутнє і уявити життя після "Дня Д", тому концепція зберігається. Але більшою мірою я пишу про свої відчуття від того, що мене оточує. Таким чином, більшість історій написані про мого загиблого в АТО рідного брата та інших знайомих, друзів", – розповів Роман Сапожніков, автор музики та лірики гурту, Неформату.

 

Також Роман констатує, що майбутній альбом ще більше відійшов від тематики попередніх релізів та має різноманітніші вокал та музику:

"Ніякого сміхотворного "сатанізму" та "суїцидалу", які притаманні цьому напрямку музики. Одразу перепрошую, якщо я образив почуття сатаністів."

Наразі музиканти очікують надходження мерчу для супроводу анонсованої роботи – дисків, футболок та інших додаткових матеріалів, про які згодом буде повідомлено на сторінках гурту в мережі.

Наше інтерв’ю з фронтменом гурту за 2018 рік можна прочитати тут.

Ezkaton – рівненський блек-метал проєкт, який заснували музикант Роман Сапожніков та вокаліст Геннадій Ковріжних у 2018 році. З тих пір гурт видав два повноформатники – "Plague for the Empires: Time" та "Sheen and Misery", співпрацював із закордонними лейблами та деякими українськими музикантами. Зокрема, в живих виступах гурту брали участь Сергій Jotunhammer (Крода, 1914, Морк Тре) на басу та Ілля Lycane (Полинове Поле, Paganland, Atra Mors) за ударними.

Ezkaton у мережі:

https://www.facebook.com/ezkaton.band/
https://www.instagram.com/ezkaton_official/

Фото обкладинки – Facebook музикантів