Siberian Sun випустили новий трек

Ужгородський indie rock гурт презентував нову пісню "The Fall".

Робота над композицією тривала упродовж літа цього року. Запис, зведення та мастеринг робили на місцевій студії Accent Studio. У якості запрошених гостей можна почути вокалістів гуртів Hacked Face та Acid Island.

"Трек має осінній вайб, тому ми вибрали назву "The Fall", яка має подвійне значення (з амер. англ. "осінь" та інше значення — "падіння"). Пісня загалом про проблеми, які інколи стають гігантською прірвою, куди падає людина й довгий час не може з неї вийти. Через загальну ситуацію у світі, через ковід-19, багато людей зіштовхнулося з серйозними фінансовими та особистими проблемами", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Ігор Кравченко.

Над обкладинкою працювала художниця Анна Григор'єва.

У найближчому майбутньому гурт планує записати мініальбом.

Нагадуємо, останній студійний реліз гурту ЕР "Wires" вийшов два роки тому, з рецензією нього можна ознайомитися за посиланням. Також Siberian Sun фігурують у нашому матеріалі "23 закарпатські гурти, що варті вашої уваги".

Siberian Sun — ужгородський інді-рок гурт, створений у 2014 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, ЕР та декілька синглів. Актуальний склад гурту:

  • Ігор Кравченко — вокал
  • Маріан Кравченко — гітара
  • Антон Вихристюк — барабан
  • Роберт Любка — бас гітара

Siberian Sun у мережі:

https://soundcloud.com/siberiansun007
https://www.facebook.com/siberiansunband
https://siberiansun.bandcamp.com