Smile, Chaos! презентував дебютний мініальбом

Закарпатський нойз рок випустив дебютний ЕР "Something We Both Knew".

Слава Свідерок (Waytaker) самостійно працював над релізом упродовж останніх чотирьох місяців. На альбомі відсутні драм-семпли та амп-симулятори — тільки акустичні барабани та бас-гітара з педалями. Майже весь гітарний саунд зроблений бас-гітарою. Зведення та мастеринг Слава робив власноруч. 

"Зведення було найскладнішою частиною, оскільки хотілося максимально все зробити самостійно, а досвіду роботи з DAW та й взагалі із записом живих інструментів — мінімально. Проте, експіріенс, отриманий від запису та зведення демки Wheelz Of Steel разом із Богданом Хлопоніним (Waytaker) минулого року, дав базове розуміння того, як варто записувати живі інструменти. Звісно, якість зведення далека від професійної, але сподіваюсь, що з кожним наступним релізом вона буде покращуватись.", — розповів у коментарі засновник гурту Слава Свідерок.

Обкладинка альбому — фотографія зроблена в Чорнобильській зоні відчуження у 2017 році.

"Я знайшов вдома старенький фотоапарат "Смена" та хотів зробити якомога більше фотографій на плівку з тих місцевостей. Через те, що я не вмів і досі не вмію правильно користуватися старими плівковими фотоапаратами, то більшість фоток вийшли просто засвіченими, а фото з обкладинки — одне з небагатьох "якісних", — коментує Слава.

У найближчому майбутньому проєкт планує випустити ще декілька треків: "для підкреслення драйвовості та емоційності музики". 

Smile, Chaos! — нойз рок проєкт, що був заснований 2020 року Славою Свідероком у Мукачеві. Дискографія нараховує один мініальбом. За словами музиканта, основними інфлюенсерами є творчість 68’, Queens Of The Stone Age, Defeater, IDLES, Viagra Boys та METZ. На лайвах Слава планує виступати з іншим учасником Waytaker — Олександром, який гратиме на басу. 

Smile, Chaos! у мережі:

https://smilechaos.bandcamp.com/