Mr. Hypno & His Lo-Fi презентували нове відео та трек

Проєкт вокаліста The Hypnotunez Гери Луідзе презентував новий трек "I'm Fine" з майбутнього мініальбому та кліп на нього.

 

З недавнього часу соло-проєкт Гери Луідзе перетворився на повноцінний гурт. Його особливістю є те, що всі музиканти ховаються за масками, тому, хто грає в гурті, невідомо. До того ж під час запису та майбутніх виступів ці люди довільно мінятимуться, а глядач зможе вгадувати, хто покинув проєкт, а хто до нього прийшов. 

Створення композиції відбувалося колективно. За початковий запис та зведення відповідав Гера Луідзе, над фінальною версією працював Павло Сафонов зі студії SoundPlant.

"Трек цікавий тим, що в контексті тексту пісні, фраза "I'm Fine" звучить максимально іронічно. Я її написав, коли був зовсім не "файн", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Гера Луідзе.

Над фільмуванням та монтажем відео працював Денис Мальцев.

У найближчому майбутньому гурт планує завершити запис ЕР та зняти ще декілька відео.

"Від фідбеку та зацікавленості публіки залежить подальша доля проєкту — ми витрачаємо багато ресурсів на нього. Якщо це не буде давати достойного відклику, навряд чи я буду надалі стільки працювати над ним, але ЕР ми допишемо у будь-якому разі, адже аналогів в Україні я просто не бачу, так само, як і аналогів нашого основного проєкту The Hypnotunez", — коментує Гера Луідзе.

Нагадуємо, торік Mr. Hypno & His Lo-Fi презентували повноформатний альбом "Insomnia", рецензію, на котрий ви можете прочитати за посиланням.

Також на сайті є рецензія на дебютний альбом 2017 року "King Of The Swamp".

Mr. Hypno & His Lo-Fi — сольний проєкт вокаліста swingcore гурту The Hypnotunez Гери Луідзе. Наразі дискографія нараховує два повноформатні альбоми. З 2020 року соло-проєкт перетворився на повноцінний гурт з анонімними музикантами. За словами лідера проєкту, у виступах і записах будуть приймати різні музиканти та творчі люди, які цього забажають.

Mr. Hypno & His Lo-Fi у мережі:

https://vk.com/mr.hypno_and_his_lo_fi
https://mrhypno.bandcamp.com
https://soundcloud.com/the_hypnotunez
https://www.facebook.com/mrhypnoandhislofi