48 часов презентували дебютний повноформатний альбом

Кримський punk rock гурт випустив першу повноформатну роботу за 10 років існування — альбом "океан".

Матеріал для альбому накопичувався упродовж останнього року. Платівку гурт записував тиждень на студії "SeratonIn". Зведенням та мастерингом займалися Kustarov Prodution.

Концепції в релізу немає, докладніше про це в коментарі нашому виданню розповів бас-гітарист гурту Іван Довгий:

"Не можу сказати, що це концептуальний запис. Всі пісні різні, як на мене, та й наш процес створення більше емоційний, ніж інтелектуальний. Натхнення також багато, адже впливає усе: від прочитаної колись книжки, прослуханої платівки до, безпосередньо, ситуації, як в особистому так і соціальному житті.

Наприклад, лірика нашого першого синглу "Черная суббота" народилася саме після переосмислення пісні "Gone" гурту The Bouncing Souls в один із похмурих та самотніх днів. Для одного рядка я застосував словосполучення з 40-го сонету Шекспіра. Музику до пісні "Герой дня" Рома Бєлянкін (гітарист та автор музики) приніс на репетицію після того, як прочитав біографію Кіта Морріса, а трек "Поколение свиней" був названий на честь збірки статей доктора Хантера Томпсона".

Обкладинку альбому зробив колишній фронтмен гурту Cat Inside, вільний художник Andy Langusta.

Нагадаємо, раніше 48 часов презентували пісню "сторонний наблюдатель", що увійшла до цього альбому. 

48 часов — кримський панк/поп-панк гурт, що був заснований у лютому 2010 року. Дискографія нараховує 6 мініальбомів, декілька синглів та спліт із Skulls, Angels and Sluts.

48 часов у мережі:

https://48hours.bandcamp.com/
https://vk.com/the48hrs