Ragtag презентували дебютний альбом

Нещодавно одеський скейт-панк/хардкор гурт Ragtag презентував дебютний повноформатний альбом "Ghosts Of The Blocks".

Запис матеріалу відбувався на одеській студії Dark Blue у 2017 році, робота по зведенню була завершена влітку 2018-го.

За словами самих музикантів, ніяких перешкод або проблем під час запису не виникало.

"Цей реліз про наші думки у поточний відрізок часу. Ставлення до різних людей або того, що відбувається навколо нас. Надихає завжди те, що відбувається на вулицях навколо та події нашого життя, або життя друзів", - розповідають у коментарі нашому виданню хлопці. 

Також музиканти розповіли нам цікаву історію, пов’язану з оформленням релізу:

"Нам пощастило товаришувати з одним львівським панком, одним із найкращих художників всередині сцени на цей момент. Мова йде про Стена (Stan Ibrahim), вокаліста гурту Mauser. Ми попросили його зробити декілька ілюстрацій, котрі чітко собі уявляли, й хотіли, щоб Стен втілив їх у життя. Він зробив скетчі, ми внесли корективи. Коли все було готово для друку, в результаті розмови зі знайомим, нам подарували фотографію нашого знайомого із Venice Beach, ми вирішили взяти її на обкладинку також.

Як результат — маємо два оформлення для касет та дисків, з різними крутими обкладинками. Також для друку на дисках ми використали макет, котрий робив тату-майстер Ром, вокаліст Leviathan та Rising. У підсумку, ми вирішили взяти цей арт також, оскільки він максимально підходить за стилем до загального оформлення та і взагалі — є описом нашого життя в Одесі".

Ragtag — хардкор гурт з Одеси, який розпочав діяльність у 2016 році. На їхньому рахунку демо "115$", спліт зі Skeleton Hand та ЕР "RAG FUCKING TAG", рецензію на який, ви можете прочитати за цим посиланням.

Ragtag у мережі:

https://itsragtagsucka.bandcamp.com
https://www.facebook.com/itsragtagsucka