Denys Weber випустив нуарний кліп

Київський проєкт поділився своїм дебютним кліпом на пісню "Everytime". Головна тема синглу - прірва у приречених стосунках. 

"Відео для чорно-білих днів — гітарні рифи розтікаються сутінковим туманом, крупні плани рвуть серце в такт із барабанами, а потойбічно-хриплий голос розказує, що печаль має колір, а вслід за коханням йде час говорити прощай. І коли вже дихання зупиняється від усвідомлення минущості всього, музика накриває тебе потужною хвилею, збиває з ніг і змушує випливати, хапати ротом повітря і знову робити ставку на любов. Навіть якщо вона болить", - йдеться в описі кліпу. 

Denys Weber розповідає, що під час зйомок конкретного задуму не було і все, що ми бачимо — імпровізація та результат командної роботи Антона Мазура (режисер, зйомка), Анастасії Рожинської (режисер, зйомка), Дениса Ткача і равлика Спока.

"Everytime" про любов, яку заїв побут, про кохання, яке переросло у ненависть і нерозуміння. Це все про те, як через прихильність люди не можуть набратися сміливості, щоб розлучитися один з одним, адже їхні стосунки приречені", — додає Денис, який є автором і тексту, і музики синглу. 

Denys Weber — творчий псевдонім для сольного проєкту київського музиканта Дениса Ткача. Народився 12 лютого 1985 року в Миколаєві, закінчив художню школу, потім Миколаївський університет культури за фахом "художник-дизайнер". У 2000 році разом з Миколою Усатим Денис заснував гурт Animals 'Session, який переїхав до Києва у 2002-му і розпався у 2014-му. Відтоді Ткач працює гітарним техніком у гурті ВВ.

З американським музикантом Майклом Денис познайомився 10 років тому. Майклу дуже подобається Україна і Київ, він часто сюди прилітає. "Одного разу ми розговорилися з Майклом про творчість, я показав йому кілька своїх чернеток — він зацікавився і запропонував свої послуги аранжувальника". Так з'явився сольний проєкт Denys Weber, який у 2019-му випустив 3 сингли - "Saturday Night", "The colours of the Fall", "Everytime". 

Denys Weber у мережі: 

https://www.facebook.com/weber.musician/
https://www.instagram.com/weber.musician/
https://www.youtube.com/channel/UCUME-hsb8hWSTglYSjMDTnw/videos
https://soundcloud.com/denys-weber