ОТРУТА видали осінній сингл

Днями альтернативний гурт ОТРУТА видав сингл "Осінь вже на порозі" та лірик-відео до нього.

Композиція, початково як ідея, виникла в голові Богдана, гітариста та вокаліста гурту, у 2020 році, коли його життя піддалося ризику.

"Я, за власною дурістю, люто зламав собі ногу, стрибнув з моста у воду там, де не треба було. Написана вона [ред. – пісня] була трошки пізніше, але народилася в момент, коли я занурився під воду і зрозумів, що дивом залишився живим. Щось всередені клацнуло, відбулася повна переоцінка цінностей", – розповів Богдан Неформату.

Богдан писав пісню вже "з дивакуватою конструкцією на нозі" та з усвідомленням втраченого літа.

"Літо втрачене, але попереду ще ціле життя, початок якого припадає на ту пору року, яка раніше асоціювалася лише із тліном та смертю. Та єдине, що загинуло тоді, – осіння меланхолія".

Музиканти записали цю пісню вже в липні 2022 року, на Троєщині. За дивним збігом, басист гурту Олексій теж зламав ногу, ще й ту саму, напередодні запису синглу.

 

Над своїми композиціями музиканти працюють в домашній студії Ярослава, звукорежисера та екс-учасника Grayshapes, де вони початково всі зібралися. Лірик-відео для музикантів виконав їхній приятель Богдан Янович.

Варто сказати, що гурт ОТРУТА зібрався якраз навколо роботи над тими композиціями, які вже доступні в мережі. Саме вони позбавили майбутніх учасників колективу сумнівів щодо створення гурту – нарешті їхня музика була саме такою, яку вони завжди хотіли грати.

Зараз ОТРУТА працюють над майбутнім альбомом, тож радимо стежити за нашими новинами та соцмережами гурту, аби не пропустити!

ОТРУТА – рок-гурт, який заснували приятелі з музичним минулим у 2022 році, в Києві. Наразі виконавці видали низку синглів та готуються випустити дебютний альбом.

Учасники:

  • Богдан – вокаліст, гітарист
  • Олексій – вокаліст, басист
  • Сергій – гітарист
  • Ярослав – ударник, звукорежисер

ОТРУТА в мережі:

https://www.instagram.com/otruta.ua/
https://soundcloud.com/bprtsk

Фото обкладинки – Instagram виконавців