Death Rate A Politics випустив новий реліз

Дарквейв-проєкт з Хмельницького виклав у соцмережі чергову роботу під назвою "Side".

Гурт має міцну критичну до політики та суспільства позицію, показуючи їхній зворотний бік. Лідер гурту Тарас Юровський каже, що проєкт має виключно експериментальний характер і продовжуватиме цю лінію. Дві композиції міні-релізу об’єднані концепцією мук вибору.

"Так вже склалося, що людина завжди стоїть перед вибором. Їй постійно потрібно приймати правильне рішення. Але що є правильним? Низка ярликів, що добре, а що зле, обумовлених цитатами великих людей, що записані у книги вічності? На жаль, чи на щастя, це питання залишається відкритим, тому що думок і протиріч з цього приводу дуже багато. Можу лише сказати, що грань між добром і злом дуже тонка. Та те, що для одного добре, іншому неодмінно — зле", — розповідає музикант. 

Оформленням, зведенням і мастерингом музиканти займаються власноруч. Обкладинка виглядає простою, проте, за словами лідера гурту, має очевидний символізм добра і зла. Також, за його словами, про повноформатний альбом вони наразі не думають, мотивуючи тим, що "натхнення у вигляді висновків з образів у пам'яті людини дуже багато для різнопланових експериментів, але не для того, щоб об'єднати все єдиним концептом".   

Death Rate A Politics — гурт з Хмельницького, що утворився наприкінці 2016 року. З моменту виходу першого міні-альбому у 2017 році випустив 17 різнопланових релізів, стиль у яких коливається від похмурого пост-панку до темної електроніки. 

Death Rate A Politics у соцмережах:

https://soundcloud.com/resident-evil-383497392
https://www.facebook.com/deathrateapolitics/
https://deathrateapolitics.bandcamp.com