Переможця обираєш ти: спільний конкурс Неформат і Rakurs Records

Неформат і студія Rakurs Records оголошують конкурс. Вісім гуртів тиждень змагатимуться за можливість записати лайв безкоштовно на цій студії, а переможця оберете ви — наші читачі та читачки!
Rakurs Records — це нова та сучасна студія звукозапису в Кривому Розі. Її візитівкою є технічне оснащення перевіреними часом та історією аналоговими та цифровими приладами й велика база якісних музичних інструментів та мікрофонів на будь-який смак та стиль музики. Студія, звісно, пропонує послуги звукозапису, а ще саме Rakurs Records відповідали за зведеня та мастеринг останнього альбому харківського блек-метал гурту Заводь — "Березоль". Також студія має змогу записувати інтерв’ю та якісні відеолайви, які можна побачити на їхньому Youtube.


У рамках нашого конкурсу студія пропонує одному гурту чи проєкту безкоштовний запис лайв-сесії разом з інтерв’ю на їхній студії. Редакція Неформату знайшла вісім гуртів, які хотіли би скористатися цим шансом, але виграти може тільки хтось один! І хто саме це буде, визначить голосування в Телеграмі, де кожен із вас протягом тижня зможе віддати свій голос за найбільш симпатичну вам команду.

ГОЛОСУЙТЕ ТУТ

А якщо ви когось не чули, не знали, або забули, можете нагадати собі, хто є хто. Тож ось перелік наших учасників та треки, які вони надали для конкурсу.

 

Відсіч — Клята

Одеський хардкор проєкт, що виник як реакція на воєнні дії в Україні на початку 2022 року. Перший реліз гурту — ЕР "Пліч-О-Пліч", з якого і взятий цей трек, просякнутий атмосферою подій російсько-української війни. Відсіч — важливе явище для одеської хк-сцени, адже гурт задає тренд для переходу місцевих хк-гуртів на українську мову.


derwisz — Землею сирою

Хмельницький дарк хардкор гурт, який дебютував у жовтні 22-го з трипісенним мініальбомом. Підтримують традиції жанру на прикладі закордонних гуртів Ekkaia, Fall of Efrafa, Ictus, а в діяльності орієнтуються на вітчизняних колег — Злидень, Пуща, Rene Maheu. Також стараються бути активними наживо.


Mulyfication — Marshwalker

Столичний смерть-метал із перспективою. Команда активізувалася лише в серпні минулого року, але вже встигла випустити кілька мініальбомів та інших дрібніших релізів, доволі багато виступала наживо, і загалом музиканти доводять, що добре розуміються в обраному жанрі та готові працювати на свій і його розвиток.


Risin Sabotage — Silence Queen

Київський гурт, що виник у вже далекому 2015-му, встиг випустити кілька повноформатників та чимало інших робіт, і поєднує у своїй творчості елементи desert rock, heavy psych, stoner і doom. З новим треком "Silence Queen" хлопці анонсували альбом "Macabre", що має вийти цьогоріч за підтримки шанованого лейбла Robustfellow.


stonefromthesky — Bruiser

Проєкт Олексія Зінченка, електронного музиканта та композитора з міста Київ. Його музика існує на межі жанрів тріп-хоп, IDM та experimental і поєднує в собі атмосферні текстури та низький об’ємний бас, органічні семпли, зроблені з "польових" записів, та "холодні" техногенні звуки, синтезовані комп’ютерними алгоритмами. Чудовий приклад такої творчості музиканта — перед вами.


True Tough — Shellshock

Столичний гурт, чи не найбільший з активних українських хардкор гуртів на цей час. Почав активно виступати та видавати релізи з 2019 року. Дискографія нараховує кілька синглів і два мініальбоми, у яких команда співає про особисті почуття і емоції та соціальні проблеми, що є в суспільстві. Гурт також часто концертує по всій країні й загалом є активним гравцем локальної сцени.


Vidmershiy Shmat — Morok

Молодий столичний гурт, що мішає чорний метал зі сладжем та шумовими ефектами; створений у 2020 році. Колектив успішно дебютував із повноформатним альбомом "Khryp", а ще відомий своїми яскравими й частими живими виступами.


Vykroutas — Чув, В Тебе Правда Гарна

Психоделічний і трохи експериментальний рок-проєкт Родіона Цікри, гітариста Shiva the Destructor та One Magic Megawatt. Перший альбом "Крiзь Туман Димових Завiс У Тривожну Петлю" випустив у 2019-му, а минулоріч працював переважно із синглами. Зокрема представлену в конкурсі пісню Родіон створив буквально "з нічого", коли евакуювався зі столиці зі своїми двома собаками в село без жодних музичних інструментів чи примочок.

 

Голосування розпочинається 17 квітня і триватиме до 11:00 24 квітня, коли ми зафіксуємо результати та оголосимо переможця.

Дізнатися більше про Rakurs Records можна тут:
https://rakurs-records.com/

Neformat.com.ua ©