Олексій Подать видав новий альбом

Днями, 13 вересня, відбулася прем’єра нового альбому електронного виконавця Олексія Податі – "лагідні стосунки зі світом на дні землі".

Новий альбом артиста витриманий у його музичному стилі, який Олексій визначає як мелодійний нойз.

У тематичному центрі інструментальної роботи – потреба в безумовній любові, яка посилилася всередині музиканта внаслідок війни. Таку ж саму зміну він помітив і за деякими іншими людьми.

"Основний настрій альбому в тому, як відчайдушно люди поринають в близькі зв’язки з іншими й сподіваються, що це убезпечить їх від безперервного болю втрат і руйнації, поставить цей біль на другорядну роль. У таких умовах хочеться близькості як ніколи. І коли такі звʼязки, сформовані в умовах війни, розриваються, це створює багатошаровий простір самотності і страху, апатії та бездіяльності, із якого, здається, неможливо знайти сили вибратися", – ділиться Олексій у пресрелізі.

Мастеринг композицій виконав інді-музикант Максим Тощо.

Слухайте альбом на стримінгах

Реліз відбувся на лейблі ПОТОП. До цього артист уже грав свій новий альбом наживо на одному з серії заходів Нойз Щосереди.

Олексій Подать – сольний електронний/нойз проєкт музиканта зі Слов’янська, заснований у 2017 році. Дискографія нараховує чимало релізів, кожен із яких розвиває власний стиль артиста – мелодійний нойз. Також музикант часто бере участь у створенні спільних релізів із колегами з електронної сцени.

Олексій Подать у мережі:

https://www.instagram.com/oleksiipodat/

Фото обкладинки – Yaroslav F.