Смерть внутрішньої дитини у новому релізі від anton malynovskyi

Наприкінці липня експериментальний проєкт anton malynovskyi презентував концептуальний альбом "немовля". 

Реліз також доступний на стримінгах

Головна ідея релізу – непроглядний морок, а також відсутність емоцій як реакція психіки на велику кількість сильного стресу, що відчувається на рівні фізичної смерті.

"Це альбом-смерть, альбом-пустка, альбом-розпач. Розповідаючи про свою внутрішню дитину, яка помирає останнім часом, важко було написати щось не таке темне. У цьому альбомі немає надії, як і в багатьох моїх попередніх композиціях. Є тільки усвідомлення смерті, розпаду та відчаю", – стверджує у пресрелізі автор проєкту.

"немовля" це перший у дискографії anton malynovskyi альбом із вокалом. До цього автор брав участь у записі вокалу лише у спільному з друзями гурті міські голови. Тому цей альбом є експериментом як у рамках жанру – "концепція аудіальних медіумів й оригінальна тема" – так і конкретно в рамках творчості самого виконавця.

Основним своєрідним натхненням для написання "немовляти", за словами Антона, стала згадана вище відсутність емоцій.

"Спершу це мав бути альбом, присвячений констатації факту своєї нової беземоційності й пошуку вирішення цієї проблеми. Пізніше в мене з'явилась аналогія зі смертю внутрішньої дитини, яка ніби мала би впливати на можливість відчувати емоції", – розповів Неформату автор проєкту.

Із подальших планів Антона можна виділити бажання випустити світлий ембіент-реліз, контрастний із просякнутим моторошною атмосферою альбомом "немовля".

Крім того, за словами автора проєкту, ідейність у ролі характерної риси його творчості й надалі буде основною, як і формалістський підхід.

"Музика як медіа передбачає більш формалістський підхід, що теж цікаво досліджувати. Напевно, мій проєкт про ці дослідження. Про вічний пошук, про спроби дістати щось зі своєї голови та транслювати це в інші голови, про експеримент, який я хочу, щоб він ніколи не зупинився. Умовно, якщо я почну робити однакову музику протягом довгого періоду – добийте мене", – розповів Неформату Антон.

anton malynovskyi – львівський експериментальний проєкт, що з'явився навесні 2023 року. У своєму ритмічному стилі він поєднує елементи техно, електроніки, нойзу, а також теми рефлексії та екзистенційної кризи. Найбільше на звучання музики anton malynovskyi вплинули виконавці SD Laika, Іван Скорин, undo despot.

Автор проєкту починав творчий шлях із візуального мистецтва, утім, згодом почав відкривати горизонти аудіального – українську експериментальну сцену. Наразі є учасником об'єднання "radical sound".

anton malynovskyiу мережі:

https://www.instagram.com/malynovskyi.a

Фото обкладинки – надав виконавець