Parking Spot випускає альбом переживань

Нещодавно сольний електронний проєкт Parking Spot видав альбом "All The Factors That Don't Matter". Музикант насичив його суто особистими почуттями.

У просторі цього альбому Марко Медведєв, засновник формації, навмисне помістив динаміку поруч із мелодійністю. Так він пов’язав музику зі власними емоціями, роздумами, які й надихнули виконавця першочергово.

"Наприклад, у треку "Radiant" всі елементи відчутно контрастують між собою і тим самим підкреслюють, що життєвий пошук не завжди логічний і чітко окреслений, але набуває сенсу при постійному русі", – каже Марко в пресрелізі.

Реліз альбому відбувся на лейблі Dnipropop.

Слухайте альбом на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music, Deezer

Цей альбом вирізняється серед попередніх тематикою, яка наближає слухачів до особистості самого артиста чи не вперше.

"Якщо мої попередні релізи були більше про фіксацію часу, то в цьому альбомі мені хотілось розказати про себе та свої переживання. Із кожним роком я відчуваю себе розкритішим і впевненішим, але і моменти внутрішніх сумнівів відчуваються болючіше з набуттям більшої відповідальності".

Parking Spot – сольний електронний проєкт Марка Медведєва. Його перші роботи були написані в 2020-2021 роках. Початково музикант працював у Краматорську й Харкові, але в Дніпрі його творчість зробила новий виток. Наразі в дискографії формації два альбоми й один сингл.

Parking Spot у мережі:

https://www.instagram.com/parking.spottt

Фото обкладинки – Instagram виконавця