УВАГА випускають свій перший альбом

Днями тернопільський емо-панк гурт випустив перший у своїй дискографії повноформатний альбом "Сумʼяття". 

Перший трек "Ти Знайшов Себе" вокаліст і гітарист УВАГИ Колівошко Вадим написав одразу після виходу EP "Чотири" у лютому минулого року. Музиканти, однак, відмовилися від ідеї записати його як бонус-трек, і до осені накопичували матеріал для повноформатника. На запис та зведення альбому "Сумʼяття" вони загалом витратили приблизно 3 місяці.

"Ми писали ударні аж тричі: записали 4 треки на одній студії, і нам трішки не підійшло, не змогли зробити з того наше звучання; тоді пішли до Діми Волинського (в якого ми записали все) записали всі партії, а потім виявилось, що жоден запис не зберігся! Ми, звичайно, трішки засмутились, але на наступний день прийшли й Андрій (ударник) все гіпершвидко переписав", — розповів у коментарі Неформату Вадим

За мастеринг та зведення альбому відповідав Саша Тугарєв з гурту Tweet Me Back. 

Вадим зазначає, що альбом не має певної визначеної концепції, а на його створення музикантів "надихало відчуття існування, яке, на жаль, не всі можуть відчути через російську агресію".

"Реліз про все на світі: стосунки між дітьми та батьками, між друзями, нерозуміння свого життя, та, звісно, про любов до тих, хто тебе оточує", — додає музикант.

Окремо варто відзначити фіт з Сейрою, вокалісткою нині неактивного гурту Pušča, на треку "Можливість Повірити в Завтра".

"Я записував на диктофон всякі рифачки, надсилав їй, а вона вибирала. Потім написала текст, приїхала в Тернопіль, і ми за день записали вокал", — додає Вадим

Разом з новим альбомом музиканти випустили і кліп на трек "Навпаки", який зняв та змонтував Валентин Любежанін. Вадим розповідає, що кліп знімали переважно у грудні, але використали для нього також і кадри ще з літнього тернопільського концерту. Музикант додає, що кліп не мав якогось специфічного задуму — "просто клеїли дурників і на ходу придумували локації знімань".

Для обкладинки вирішили задіяти художні здібності ударника Андрія, який за декілька годин і накидав зображення. 

Надалі гурт планує благодійні концерти та новий мерч, прибуток з яких буде перераховувати нашим захисникам та захисницям.

УВАГА – емо-панк гурт із Тернополя. Їхній перший реліз вийшов у 2020 році й відтоді гурт активно виступає та видає музику. У дискографії виконавців наразі три мініальбоми, один повноформатник та кілька синглів.

УВАГА в мережі:

https://linktr.ee/Uvaga

Фото обкладинки - Voice od Days