Prymara презентують свій другий альбом

Учора рок-гурт Prymara представив новий альбом – "Одного ранку я вийшов із ночі". Від першої до останньої пісні, той був написаний у періоди блекаутів.

Робота над цим матеріалом почалася в 2022 році й проходила за скрутних умов – коли у виконавців не було електропостачання. Однак вони перетворили це на своєрідну особливість лонплею.

"Кожен трек – дитя темряви. Усі вони швидкі й панкові, бо від холоду грів тільки рух, а від безсилля хотілося лише кричати", – кажуть учасники гурту в пресрелізі.

Запис альбому відбувся на LipkyZvukoZapys, за використання аналогового обладнання. Окремо були записані ударні – на Armando Records. Мастеринг музики виконав Тоні Казінс із лондонської Metropolis Studios.

Слухайте альбом на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

Музиканти працювали над треками в порядку їхньої появи, і це стосується всіх етапів підготовки. Такий підхід дозволив їм розвинути послідовну нарацію всередині альбому.

"Це цілісна історія, що досліджує вплив війни на суспільство й окрему особистість. Ми прагнули законсервувати дух часу в чесній оповіді, яка постійно хитається між позитивом і негативом. Цій задачі посприяв як жанр, так і емоційні аранжування разом з усіма технологічними обмеженнями блекаутного періоду війни", – додають виконавці.

Нагадаємо, що до цього дві пісні з альбому, "Христина" і "Хай сльози падають", виходили синглами.

Prymara – київський рок-гурт, заснований у 2018 році. У 2019 році музиканти випустили свій найперший альбом "Hedonia". Наразі в дискографії колективу два повноформатники, низка синглів і кілька кліпів.

Prymara в мережі:

https://www.instagram.com/prymaraband/
https://www.facebook.com/prymaraband

Фото обкладинки – Сергій Дудик, Анна Козаченко