Київський клуб The Crown відзначатиме першу річницю масштабним концертом

24, 25 та 26 листопада на гостей клубу The Crown чекатимуть концерти, виставка афіш і концертних фотографій, благодійні аукціони, розіграші та фірмові частування від закладу.

Crown Bar’n’Music з’явився у листопаді 2022 року силами насамперед трьох музичних ентузіастів — Стасона Київського, Шкіпера, який до того працював у барі Кислий Том, і Макса, який був власником Кислого Тому — а також численних музикантів, візіонерів і митців, які допомагали їм у процесі. Впродовж першого року роботи команда проєкту встигла поспівпрацювати з багатьма музикантами та організаціями й провела більше сотні подій, серед них – концерти, стендапи, конференції, дискотеки, виставки картин, шоу-кейси, танцювальні фестивалі, зйомки музичних кліпів.

"Нашою мрією було дати українській незалежній сцені нову якість концертного досвіду. За цей рік ми провели більше сотні івентів! У нас звучав метал, хардкор, рок-н-рол, хіп-хоп, прог, інді, емо, проводилися стендапи, танцювальні та вінілові вечірки, виставки картин, ми допомогли зібрати сотні тисяч гривень донатів на ЗСУ – все це говорить про те, що ми на правильному шляху до реалізації цієї мрії" – говорить у пресрелізі співзасновник закладу Станіслав Київський.

Докладніше про те, з якими ідеями стартував заклад, ми писали у великому інтерв'ю зі Станіславом. Зараз, через рік діяльності, за словами організаторів, в клубі виступало більше сотні артистів української андеграундної сцени. 

"Під музику Homesick було залишено чимало слідів на стелі, гурт Straytones були першими, хто влаштував в Crown Bar’n’Music велике сольне шоу, неабиякої популярності набула колаборація з клубами свінгових танців Hot Boogie Club та Kyiv Rebel Dance у форматі концертів та соціальних танців.

Також, команда проєкту Crown приймала в себе команду Neformat з конференцією "Neformat Music Unity" — першу в Україні музичну конференцію, спрямовану на потреби та інтереси представників вітчизняного музичного андеграунду", — йдеться у пресрелізі. 

Протягом року команда закладу та артисти відправили сотні тисяч гривень на ЗСУ, а нещодавно у Crown запустили перший власний збір на FPV дрони для ГО "Очі Армії" й кошти з усіх благодійних івентів спрямовують туди.

Святкування першого дня народження закладу організатори вирішили об’єднати у форматі мініфестивалю, в межах якого на гостей чекають насамперед три дні різнопланових концертів, де виступлять 16 досвідчених артистів української незалежної сцени в різноманітних жанрах від рок-н-ролу і хардкору, до прогу та дарк-фолку. 

24.11 (п'ятниця – двері відчиняються о 17:00)

  • The WiseGuyz – живі класики рокабілі-сцени
  • The Hypnotunez – вінницькі апологети джаз-панку та свінгкору
  • The Twilighters – олдскульне сайкобілі, загорнуте у новаторську форму психоделічних звуків і образів
  • The Troubled – невтомні київські сайко-експериментатори
  • DJ Melvis забезпечить музичний супровід цього дня своєю вражаючою колекцією рок-н-ролів, рокабілі й сайко.

25.11 (субота,16:00)

  • Homesick – легенди одеської хардкор-сцени, які вже 12 років показують як треба робити натхненну музику, яка справді запалює серця
  • Mauser – вибух хардкор-креативу від людей, які на цьому розуміються
  • Тулим & Zombo – старорежимний хардкор хіп-хоп з Києва, який тримає андеграунд з 2008 року
  • Repress – хардкор-панк колектив із Києва з інфлюенсами грайнду та дез-металу старої школи
  • Orpha – київський постхардкор про добре і погане, втрачену молодість і забуті марення
  • DJ Ramone, знавець хардкору, панку і металу, навалить потужних сетів з хітів і прихованих жанрових самородків.

26.11 (неділя, 16:00)

  • Хамерман Знищує Віруси – унікальний дует, який викликає розрив культурних шаблонів в усіх — від неіронічних моралістів, до куртуазних маньєристів
  • Folkulaka – це трійко міфічних потвор, які додають у звичайні українські пісні чортів, упирів, мавок і вовкулак
  • Vovk – кияни, які поєднують постхардкор, стоунер та прог
  • Ukiez – це паралельна реальність української музичної традиції з глибинним переосмисленням фолку
  • Re-Read – інді-емо котики з Києва з чуттєвими та яскравими піснями.

Окрім того, у ці ж дні в закладі триватиме виставка афіш і концертних фотографій від Kirai Gigs, Аліни Плеської, Романа Тимченка й Тетяни Чепурної. Також проводитимуться благодійні аукціони, розіграші й фірмові частування від закладу

Квитки на подію можна придбати онлайн, ціна коливається у межах 350 - 777 гривень, залежно від кількості днів. Частину коштів організатори спрямують на збір на FPV дрони для ГО "Очі Армії".

Більше про The Crown:

https://www.facebook.com/crownclubkyiv/
https://www.youtube.com/@crownbarmusic