heavenphetamine презентують новий альбом у Києві

Сьогодні японський психоделік-рок дует heavenphetamine виступить у Києві зі своїм першим альбомом "The Sun On A Winter Day", над яким музиканти працювали в Україні. Його офіційний реліз відбудеться наступного дня – 30 серпня.

Гурт heavenphetamine частий гість України й підтримує її жителів упродовж усього перебігу війни. Їхній новий і перший у дискографії альбом, "The Sun On A Winter Day", був створений і записаний саме тут, у київській студії, із грудня 2021 по січень 2022 року. У Києві ж відбудеться його презентація: 29 серпня о 19:00 в дворику бару Хвильовий.

"Музика нової роботи дуету поєднує петльові фрази синтезатора з чіткими мінімалістичними, акустичними й барабанними ритмами, японськими мотивами і дикими соло на синтезаторі", – йдеться в пресрелізі.

До її створення також дотичні двоє українських музикантів – флейтистка Кіра Кремпова і бас-гітарист Євген Король. Спершу сьогодні вийде синглом ключова композиція альбому – "Sonzai", а вже від завтра на стримінгах буде доступний увесь альбом.

 

Нагадаємо, що heavenphetamine протягом 5 місяців 2022 року виступали містами України, під час війни, а потім гастролювали Європою разом із українськими музикантами й жертвували чимало грошей задля підтримки українців.

"Ми розуміємо, що наш проєкт не матиме достатнього впливу, щоб зупинити війну, але вважаємо, що жодна підтримка не є замалою", – якось сказали музиканти.

heavenphetamine – японський психоделік-рок/краут-рок дует, до складу якого входять Хірокі (клавіші/вокал) та Сара (барабани/вокал). У їхній дискографії кілька мініальбомів, лайв-записів і чимало синглів. Від літа 2021 року гурт базується у Тбілісі.

heavenphetamine у мережі:

https://www.instagram.com/heavenphetamine/

Фото обкладинки – kontrabass promo