Azimut випустили трек-трилогію

Сьогодні світ побачив новий сингл постметал гурту Azimut – "Obriad". Це трек із майбутнього альбому виконавців, який очікується незабаром.

Музиканти почали працювати над композицією взимку. Її створення було дуже природнім і, за словами виконавців, та "швидко стала собою", тобто набула кінцевої форми.

"Ми думаємо, що цей трек сам хотів народитись", – каже Назарій, гітарист і вокаліст гурту, Неформату.

Запис синглу відбувся в квітні.

Назва композиції відображає теми, що в неї закладені: рід, спадковість, роздуми про те, як історія сім'ї впливає на буття. За словами Назарія, реальна історія з життя лежить в основі "Obriad":

"Атмосфера треку дуже тісно пов'язана з нашим рідним краєм, особливо з місцевістю Покуття. Це реальна історія про сім'ю, про спадщину, яку ми отримуємо від попередніх поколінь, про їхні трагічні смерті. Про внутрішнє тяжіння до символічного та містичного жертвоприношення, власного сімейного Обряду", – ідеться в пресрелізі.

Цей сингл також вирізняє те, що він став справжнім утіленням музичної єдності музикантів.

"Музика "Обряду" це, певною мірою, трилогія. У ній різні музичні впливи відображають думки та музичні форми нас, трьох учасників. Тобто кожен із нас має свою тему в треку, які в кінці зливаються воєдино", – додає Назарій.

Тепер виконавці готуються до виходу свого повноформатного альбому. Той матиме назву "Stuma" й вийде на потужностях Robustfellow Prods. 22 вересня.

Azimut – гурт із Івано-Франківська, який грає постметал із домішками сладжу й блек-металу. Він був утворений у 2020 році. Троє його учасників мають досвід виконання академічної музики, прог-металу та дум-металу. На звучання гурту вплинула творчість Neurosis, Lurker of Chalice, Blut aus nord, Isis та інших подібних команд. На рахунку команди дебютний мініальбом і два кліпи.

Azimut у мережі:

https://instagram.com/azimut_band_ua
https://www.facebook.com/AzimutBandUa

Фото обкладинки – надав лейбл