Проєкт Ukrainian Field Notes збирає треки для великої компіляції

Цієї осені серія англомовних інтерв'ю з українськими виконавцями "Ukrainian Field Notes" вийде у форматі книги разом з лінком на компіляцію треків вітчизняних виконавців. 

"Ukrainian Field Notes" — це масштабна серія текстових інтерв'ю та подкастів, що виходить в рамках закордонного музичного видання A Closer Listen. З часу повномасштабного вторгнення Gianmarco Del Re зробив 170 інтерв'ю з українськими діячами культури, музикантами та артистами. З цього і народився проєкт видання книги з усіма інтерв'ю та статтями. Видання супроводжуватиме музична компіляція, яка буде поширена у кожному екземплярі книги у вигляді поштової картки з QR-кодом на компіляцію та сайт проєкту. Збірка буде розташована на лейблі система | system та видана за його ліцензією.

Долучитися до збірки можуть всі охочі українські музиканти. Для цього слід надіслати будь-який свій трек, звуковий колаж, саунд дизайн тощо, записаний чи зроблений після 24 лютого 2022 року. Технічні умови до треків є такими: 

А ось що стосовно книги та збірки пише сам куратор та організатор проєкту Gianmarco Del Re:

"Книга буде хронікою першого року повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022-'23 і читатиметься як "воєнний щоденник", зосереджений на звуці та музиці в Україні у воєнний час і даватиме відчуття розгортання подій. 


Паралельно з цим я розглядаю можливість створення збірки для збору коштів разом з Ванею Самокруткіним з одеського лейблу система | system, яка буде доступна у вигляді цифрового релізу, а виручені кошти підуть до української благодійної організації, яку ми ще не визначили.

Ідея альбому полягає в тому, щоб включити до нього лише треки, створені, завершені, перероблені або реміксовані після 24 лютого 2022 року, щоб відповідати хронології книги. Також вітаються польові записи та вокальні послання, які можуть бути особливо важливими або актуальними для вас".

Наклад книги складатиме 100 примірників. Окрім того, вона вийде у цифровій версії на різноманітних майданчиках, а ще міститиме згадану вище компіляцію на Bandcamp.